Natalia Gordienko îmbrăcată de Zuhair Murad pe scena Eurovision

Natalia Gordienko reprezintă anul acesta Moldova la Eurovision 2021, la Rotterdam, cu piesa Sugar, o piesă plină de ritm și o explozie de culoare și optimism.

Moldoveanca sexy, cu origini ucrainiene și poloneze, va fi îmbrăcată de nimeni altul decât Zuhair Murad, creatorul oferindu-se să se ocupe de ținuta ei, după ce a auzit piesa și i-a plăcut foarte mult.

Natalia Gordienko îmbrăcată de Zuhair Murad
Natalia Gordienko îmbrăcată de Zuhair Murad

Celebrul creator libanez se ocupă de ținutele celor mai importante nume din showbiz-ul internațional, de la Beyonce, la Rihanna sau Madonna, pe cele mai mari scene ale lumii și la cele mai exclusiviste evenimente.

“Pentru orice femeie, este un vis devenit realitate, am încredere foarte mare în el că mă va face să arăt foarte bine pe scena de la Rotterdam, ținutele lui fiind extrem de feminine, fine și prețioase. M-am întâlnit cu el la Beirut, alături de o parte din echipa mea, a ascultat piesa, a fost încântat și a vrut să facă asta” spune Natalia.

Designerul internațional – Zuhair Murad – a ales întotdeauna detalii extrem de scumpe, un croi care să pună în evidență femeia, formele, eleganța și senzualitatea ei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata