N-ai sa crezi ce invitati sunt in finala „X Factor”! Florin Salam printre ei

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9, vinerea aceasta, de la 20.30, la Antena 1, dar pentru ca acest lucru să fie posibil, fiecare grupă își pregătește momentul până la cele mai mici detalii. Vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România.

repetitii finala x factor delia si concurenta ei
repetitii finala x factor delia si concurenta ei

Pentru ca totul să fie perfect în seara marei finalei X Factor sezonul 9, concurenții au petrecut ore în șir la repetiții, iar fiecare dintre aceștia a pregătit trei momente pentru ultima etapă din concurs. Cei patru băieți de la Super 4 au cunoscut-o pe Raluka, cea alături de care vor avea un moment special, dar vor interpreta și o melodie alături de mentorul lor, Florin Ristei. Acesta a adus și întăriri, în persoana fratelui său, Dan. Delia a avut o provocare în a găsi un invitat special cu o voce care să se potrivească perfect cu cea a Soniei Mosca, însă rezultatul este unul care se anunță spectaculos: Sonia va avea un duet cu Monica Anghel.

repetitii finala x factor super 4 si raluk
repetitii finala x factor super 4 si raluk

Pentru a pune în valoare emoția și acuratețea care au scos-o în evidență pe Andrada Precup, Ștefan Bănică i-a invitat pentru un duet pe Damian Drăghici și Adrian Daminescu, iar Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam.

repetitii finala x factor andrada precum si adrian daminescu
repetitii finala x factor andrada precum si adrian daminescu

Care vor fi alegerile lor muzicale și cine îi va cuceri pe cei de acasă telespectatorii vor afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Câștigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii își pot susține favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata