Mura Masa face echipă cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl pentru single-ul „bbypancakes”

Piesa evidențiază o perioadă de la începutul anilor 2000, plină de entuziasm cu privire la viitor, înainte de „cinismul pre-tehnologic”. Mura vede aceea perioadă ca o eră plină de noutăți si de sentimentul de traire în viitor, iar acum totul a devenit plictisitor.

Mura Masa este un curator, producător și artist certificat cu discuri de platina și câștigător de Grammy. Albumul de debut, “Mura Masa”, a fost lansat în 2017, fiind realizat în colaborare cu cei mai mari artiști din lume. Proiectul a schimbat percepția ascultatoriilor, despre cum ar trebuie să sune un album modern pop. Artistul a depăsit borna de 2 miliarde de stream-uri, a fost nominalizat pentru premiul Ivor și a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar și la alte festivaluri din întreaga lume. “R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborând cu slowthai, Tirzah, Georgia. Albumul a fost laudat de NME, Mixmag, The Times, Wonderland și Dork.
Mura a lansat în 2020 un program de formare pentru femeile de culoare, prin care acestea sunt învățate despre turnee și spectacole live.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata