Mura Masa a lansat piesa “2gether”

Mura Masa a lansat noua piesa “2gether”. In aceasta saptamana, artistul a primit o nominalizare la Premiile Grammy pentru “Best Remixed Recording”. Aceasta melodie este primul track de la lansarea albumului “R.Y.C.” din anul 2020. In tot acest timp, Mura a mixat piese pentru Erika de Casier si Clairo si a co-produs hit-ul “Just For Me” de la PinkPantheress.
“2gether” reprezinta, fara dar si poate, sunetul lui Mura Masa, care incepe un nou capitol din cariera sa muzicala. Piesa contine elemente lo-fi si este interpretata de cantaretul si compozitorul de 19 ani, Gretel Hänlyn. Melodia de debut a artistului a fost produsa de Mura Masa si a fost lansata la inceputul anului 2021. “2gether” a fost impartasita cu fanii de pe TikTok la inceputul saptamanii.
Mura Masa este un curator, producator si artist certificat cu discuri de platina si castigator de Grammy. Albumul de debut, “Mura Masa”, a fost lansat in 2017, fiind realizat in colaborare cu cei mai mari artisti din lume. Proiectul a schimbat perceptia ascultatoriilor, despre cum ar trebuie sa sune un album modern pop. Artistul a depasit borna de 2 miliarde de stream-uri, a fost nominalizat pentru premiul Ivor si a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar si la alte festivaluri din intreaga lume. “R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborand cu slowthai, Tirzah, Georgia. Albumul a fost laudat de NME, Mixmag, The Times, Wonderland si Dork.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata