Monica Odagiu, ex LaLa Band si „Pariu cu viata” e sarbatorita zilei!

Fanii „Pariu cu viata” si LaLa Band au motiv de sarbatoare azi, 27 iunie. Monica Odagiu isi sarbatoreste ziua de nastere.

 

monica odagiu
monica odagiu

Vedeta isi sarbatoreste azi ziua de nastere. Tanara care canta acum solo si face niste scenete muzicale adorabile cu sora sa Ana Odagiu. Ea a fost membra a trupei La La Band si a jucat in „Pariu cu viata”.

ava show
ava show

Membrii fan clubulului formatiei Queen din Mexic au descoperit-o pe Monica pe youtube si le-a placut atat de mult incat au recomandat-o pe blogul lor sud american, nu inainte sa o felicite pe tanara de 15 ani pentru vocea si talentul ei. A debutat cu dreptul in muzica si, de curand, a cantat alaturi de un mare pianist, Sergiu Tuhutiu, intr-un proiect inedit, Piano Colors.

monica si ana odagiu
monica si ana odagiu

Monica Odagiu are o voce de senzatie si este parte a trupei La-La Band, o trupa de 20 de tineri decisi sa impresioneze piata muzicala romaneasca. Monica a terminat Liceul Dinu Lipatti, ii este frica de paianjeni si, daca ar putea ar umbla, zi de zi, cu un tricou pe care sa scrie `Doar muzica`. Cu o voce remarcabila, tanara este pregatita, alaturi de colegii ei de trupa, sa demonstreze ca un band tanar, format din 20 de oameni indragostiti de muzica, poarte face furori in Romania. Ea a colaborat pentru o piesa si cu Dan Bittman.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata