in ,

Modalități de remodelare corporală revoluționare non-invazive

Perioada de iarnă ți-a adus câteva kilograme în plus, sau sarcina a trecut lăsând urme vizibile pe corpul tău? Toate acestea sunt motive să apelezi la modalități de remodelare corporală. Dietă ții deja, sport faci în permanență, însă ai dori un plus de ajutor pentru ca corpul tău să arate așa cum ai visat. Noi ți-am pregătit o serie de 4 modalități prin care te poți bucura din nou de corpul tău, fără ajutorul bisturiului.

1. Remodelarea prin înghețare

Define este un aparat non-invaziv și non-chirurgical și o inovație pentru ceea ce înseamnă echipamente pentru slăbirea localizată și remodelarea corporală prin înghețare. Spre diferențiere de criolipoliza obișnuită, acesta are la bază o tehnologie inovativă, numită Cool Sculpting.

Acest lucru înseamnă că aparatul permite înghețarea grăsimii la o temperatură de -11 grade C, tratează patru zone în același timp, cu aplicatori dedicați fiecărei dintre acestea, micșorând astfel timpul de tratament și accelerând reconturarea rapidă completă a corpului în doar două ore. După doar o ședință, poți pierde până la opt centimetri în circumferință. Tratamentul nu doare și nu impune restricții, deci îți poți relua activitățile imediat după finalizarea ședinței.

2. Infrasauna

Infrasauna este o modalitate modernă de remodelare corporală și întreținere, fiind cea mai bună terapie pentru persoanele ce se luptă cu retenția de apă și surplus de kilograme. În timpul tratamentului se ard circa 800 de calorii, apa este eliminată și are loc și detoxifierea organismului. Undele infraroșii utilizate au puterea de a topi în timp record celulele de grăsime, fiind un tratament foarte bun și contra celulitei.

Comparativ cu saunele obișnuite, aici temperatura este mult mai scăzută, așa că nu vei simți vreun disconfort. În plus, este și mai eficientă decât cele obișnuite, pentru că, corpul este încălzit cu ajutorul razelor infraroșii, ajutând așadar la eliminarea mai accelerată a toxinelor.

3. Gimnastica pasivă

Ultratone este un tratament de stimulare bioptică ce combină terapii de detoxifiere, drenaj limfatic, fermitate și tonifiere. Grație proprietăților sale energizante ale razelor optice și stimulării date de curentul electric, acest aparat lucrează fibra musculară și țesutul.

Sunt aplicate pernuțe pe zonele țintă, care acționează prin microcurenți, ultrasunete, cromoterapie și lumini bioptice, ce au ca rol diminuarea țesutului adipos. Acest tratament se mai compară cu gimnastica pasivă, deoarece lucrează mușchii abdomenului, brațelor, feselor sau picioarelor, fără ca tu să fie nevoie să depui efort.

Liposucția cu laser

Este o procedură ce acționează direct asupra grăsimii localizate, reducând așadar volumul adipocitelor prin eliminarea imediată a conținutului acestora, fără să fie nevoie de chirurgie, ace, recuperare, stat în spital, durere, și așa mai departe. Unda de lungime lungă a laserului ajunge până la straturile adipoase în profunzime și le descompune, în vreme ce lungimea scurtă este benefică la arderea grăsimilor și la detoxifierea sistemului limfatic, facilitând circulația și metabolismul celular.

De asemenea, în același timp se petrece și facilitarea formării de colagen, lucru ce îți va face pielea să fie mai elastică. Rezultatele se pot observa imediat după tratament, la fiecare ședință reușind să pierzi între doi și patru centimetri.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 Activități pe care le poți face în această perioadă de carantină

Președintele Klaus Iohannis îndeamnă din nou oamenii să se conformeze noilor reguli: „Va trebui să luăm în continuare măsuri severe”