Mischa Barton din “The O.C.” – „Rebel in California isi sarbatoreste ziua de nastere

Actrita este nascuta la Londra si crescuta la New York.

Totusi, in pofida acestor succese, ceea ce a catapultat-o pe Mischa la urmatorul nivel a fost prestatia ei de pe micul ecran in rolul irezistibilei Marissa Cooper, din serialul „The O.C.” („Rebel in California), in perioada 2003-2006. Serialul a devenit foarte popular si a castigat numeroase premii printre care „Cel mai bun serial al anului”.
Devenind cea mai ravnita actrita tanara a generatiei sale, Mischa a fost numita „It Girl” in 2003. Revista People a clasat-o in cele mai frumoase 50 de personalitati incepand din 2003 pana in 2007. I-a fost acordat, de asemenea, premiul VIPer in 2008 pentru „Style Icon 2007”.

mischa-barton ieri si azi
mischa-barton ieri si azi

Chiar de la o varsta atat de frageda, Mischa a facut o impresie buna si in lumea frumusetii si a modei. A aparut pe copertile unor mari reviste nationale si internationale si a devenit ambasadoarea multor campanii de publicitate pentru diverse produse.

Acest succes in domeniul publicitatii, al teatrului si cinematografiei i-au dat tinerei actrite oportunitatea de a se implica in problemele lumii si ale comunitatiilor. A devenit purtatorul de cuvant al organizatiei „Climate Star”, organizatie ce lupta cu incalzirea globala prin activism social si legislativ. A fost ambasador pentru organizatia „Save the Children” si „One Water”, campanie ce aduce apa in locuri sarace din Africa.

Tot azi sunt nascuti Corina Danila de la „Numai iubirea” si „Primaverii”, Alex Bogdan de la „Masked Singer”, „Mondenii” si „Mangalita”, Tatiana Ali din “Printul din Bel Air”, William Gregory Lee din “Xena, printesa razboinica”, “Dark Angel”, “Dantes’s Cove” si “Las Vegas”, Stephanie Romanov din “Alias”, “Models Inc” si “Melrose Place”, Mathew Lillard din “Robot Chicken”, Phill LaMarr din “Kim Posible”, Ed Helms din “The Office” si Ricky Ulman din “Phil from the future”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata