Mirela Vaida, moment de excepție în gala de încheiere a sezonului 14 iUmor Paula Chirilă, Cristi Iacob, Cosmin Natanticu, Sică și Varză, printre invitații show-ului

Gala de Vacanță, o ediție specială marca iUmor, „trage cortina“ pentru sezonul 14 care a fost câștigat de Mihaela Pripici și a adus numeroase terapii prin comedie, așa cum a promis încă dinainte de lansare. Mirela Vaida a revenit pe scena show-ului de umor cu un moment de excepție și i-a cucerit pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo, care au recunoscut-o cu greu. Tema aleasă de prezentatoare și subiectele dezvăluite în mod comic de Paula Chirilă, Cristi Iacob, Cosmin Natanticu, Sică și Varză în fața juraților iUmor, telespectatorii le pot descoperi duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Având o perucă neagră, cu bucle, transformată într-un artist din România și cu o atitudine de macho – așa a apărut Mirela Vaida în cadrul Galei de Vacanță. Momentul muzical a fost urmat de un număr de stand-up, care a fost presărat cu câteva „replici acide“ la adresa lui Cătălin Bordea. Desigur, și juratul, și toți cei prezenți pe platoul de filmare s-au amuzat copios când au auzit glumele. „A fost foarte amuzant momentul Mirelei Vaida, pentru că nu prea a recunoscut-o nimeni, ceea ce v-ați dorit probabil: să fie de nerecunoscut“, a precizat Delia la testimonial, iar Cheloo a mărturisit: „Am râs în hohote, pentru că nu am recunoscut-o pe doamna Vaida, întrucât eu aveam o altă imagine în cap care nu prea se potrivea cu ce era pe scenă“.

Paula Chirilă și Cristi Iacob au creat o scenetă foarte interesantă, iar subiectele abordate de ei au fost familiare pentru doi dintre jurații emisiunii. „Povestea cuplului căsătorit de foarte mulți ani. Ea cere, el doarme, căci vine de la muncă și sforăie obosit. Superb momentul artistic, plin de umor“, a declarat Cheloo despre performance-ul celor doi actori.

Plină de umor a fost și pantomima realizată de Cosmin Natanticu, Sică și Varză, iar acțiunea s-a desfășurat într-o sală de cinematograf improvizată. „Foarte bun momentul! Foarte bun și foarte actual. Natanticu era hater-ul perfect (…), deci, cum a venit el să-l ridice pe Varză, de parcă ar fi rostit: «Dă-te de aici, că eu stau pe scaunul acesta»“, a mărturisit Delia.

Întrebat de Nelu Cortea dacă are multe amintiri faine din timpul spectacolelor organizate pe litoralul românesc alături de cei doi prieteni, Cosmin Natanticu a răspuns afirmativ și a adăugat că au fost totuși și unele amintiri mai puțin plăcute. El și ceilalți doi comedianți au dezvăluit două dintre episoadele mai delicate trăite la malul Mării Negre.

Gala de vacanță îi va avea ca invitați și pe Radu Pietreanu, Romică Țociu, Cornel Palade, Eliza Natanticu și Radu Bucălae. Cu ce numere surprinzătoare au venit aceștia, care sunt cele mai amuzante discuții purtate de jurații iUmor și surprizele care s-au desfășurat în ziua filmării ediției speciale care încheie sezonul cu numărul 14, iar telespectatorii le pot afla duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata