Mirela Vaida face show la Teatrul de Revista Constantin Tanase!

Sâmbătă, 29 mai 2021, ora 19:00, la Sala Savoy, va avea loc premiera spectacolului-concert „ACCES DIRECT… la MUZICĂ!”, în regia lui Cezar Ghioca. Cele două vedete ale spectacolului, MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu. Scenografia este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici.

“Sunt bucuros că și Teatrul “Constantin Tănase” participă, prin această premieră, la revitalizarea vieții culturale bucureștene. Spectacolul apare la doar două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol și suntem pregătiți să le oferim spectatorilor starea de bună dispoziție care ne-a lipsit tuturor atât de mult. Le doresc succes Mirelei Vaida și lui Adrian Enache, doi artiști care meritau un spectacol în care să-și etaleze talentul și popularitatea”, spune Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă.

La rândul lor, vedetele spectacolului “ACCES DIRECT… LA MUZICĂ!”, MIRELA VAIDA și ADRIAN ENACHE, așteaptă cu nerăbdare și emoție întâlnirea cu spectatorii:

„Vă aşteptăm să cântăm şi să călătorim pe diferite meridiane muzicale!” – Adrian Enache

“Acest show este ca o călătorie muzicală în perioade prolifice ale muzicii românești și internaționale, care sperăm să bucure și să emoționeze publicul spectator. Vă așteptăm alături de noi să ne distrăm, să dansăm, să cântăm şi să călătorim împreună pe diferite meridiane muzicale”, spune Adrian Enache.

„În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida!” “Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul ființei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelență”, mărturisește Mirela Vaida. „Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă definește și mă face cu adevărat fericită și împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaște atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoționantă, cu slăbiciuni, dar în același timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită”, adaugă aceasta.

Adrian Enache si Mirela Vaida
Adrian Enache si Mirela Vaida

„Magia începe la Savoy, cu Enache, Vaida și cu voi!”

„Titlul ACCES DIRECT la MUZICĂ!, cea mai nouă producție a teatrului nostru, surprinde esența spectacolului care este o întâlnire nemijlocită a publicului cu șlagăre nemuritoare aduse pe scenă de cei doi charismatici protagoniști – Adrian Enache și Mirela Vaida. Este o excursie muzicală îmbrăcată inspirat în costume, decor, lumini şi cu o coregrafie spectaculoasă, facilitată de orchestra de excepție a Teatrului Tănase, sub bagheta magică a compozitorului și orchestratorului Dan Dimitriu. Soliștii glisează cu grație pe ritmuri variate, antrenante, de la pop-rock la folclor și cântece de petrecere, la tributuri aduse marilor interpreți autohtoni, culminând cu soul și funk. Toate elementele de spectacol, inclusiv muzica,

facilitează întâlnirea netrucată, vie, palpitantă a celor două vedete îndrăgite cu publicul meloman, amator de experiența fluxului viu de energie cu dublă conexiune scenă-sală. Magia începe la Savoy cu Enache, Vaida și cu voi!”, spune regizorul spectacolului, Cezar Ghioca.

„ACCES DIRECT… la MUZICĂ!” este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colțuri ale lumii, dar și de la noi. Este un spectacol în care artiştii Teatrului “Tănase” aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar și muzicii de pretutindeni.

· Spectacolul „ACCES DIRECT… la MUZICĂ!”

Regia: Cezar Ghioca –  Cu: MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE – Durata spectacolului: 1h40’ (fără pauză)

Scenografia: Ana Iulia Popov Coregrafia: Cornel Popovici –  Baletul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”: Dany Ghica, Simona Nache, Nicoleta Pătraş, Elena Chiva, Mirela Constantin, Alexandra Ioniţă, Diana Chira, Zoran Raici, Edy Chiriţescu, Vali Roşca Conducerea muzicală: Dan Dimitriu, dirijor Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”: Silviu Stoica (chitară bass), Daniel Pirici (drums&percuţie), Sorin Gabriel Dragoş (chitară), Mihai Andrei Mînzar (drums&percuţie), Iulian Popa (vioară), Iuliana Ghiduc (vioară), Dumitru Feraru (vioară), Silviu Albei (trompetă), Gabriel Anghel (trompetă), Grigoraş Manea (trompetă), Florin Dinu (saxofon), Constantin Popescu (saxofon), Vincenţiu Mantea (saxofon), Radu Clipa (trombon)

Contextul pandemiei de COVID-19 impune reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, de aceea, vă rugăm ca, pentru evitarea oricăror riscuri, să vă informați asupra acestora și să le respectați: https://teatrultanase.ro/2021/01/30/revenim-pe-scena/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata