Mirela Vaida a lucrat cu coregraful Florin Maris pentru a face showul la „Drag de Romania mea”

Duminica 16 mai, la TVR 2 de la orele 15.00 veti putea vedea o alata Mirela Vaida decat erati obisnuiti. Pentru ca gazda emisiunii „Acces Direct” si concurenta de la „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 si actrita si solista la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucresti facei show. Si nu oriunde ci la Televiziune Nationala, acolo unde a si debutat in urma cu aproximativ 21 de ani, care se impliniesc prin toamna.

mirela-vaida
mirela-vaida

De data aceasta Mirela Vaida va face show alaturi de coregraful Florin Maris, caci impreuna au adus Las Vegasul in emisiunea lui Fuego. De un show opulent si colorat vor avea parte spectatorii emisiunii “Drag de Romania mea” de la TVR 2 prezentat de Paul Surugiu Fuego .”Stiu prea bine pretentiile lui Paul Surugiu – Fuego, pentru ca lucrez cu el de 6 sezoane, este un om meticulos si foarte atent pana in cele mai mici detalii. iar cu Mirela ne stim de ani buni, ea fiind o profesionista fiind si foarte critica cu ea însasi atunci cand canta.

florin maris si mirela vaida
florin maris si mirela vaida

Am discutat cu ea fiecare detaliu al costumelor, coafurilor si coregrafiei iar rezultatul va fi unul spectaculos. Aveam in plan si niste prize cu Mirela unde baietii din balet trebuiau sa o ridice la înaltime dar am renuntat pentru ca Mirela tocmai si-a facut rapelul si o durea brațul iar noi nu am vrut sa riscam .Sunt un fericit să am parte de astfel de oameni profesionisti in jurul meu“ a povestit simpaticul Florin Maris. Emisiunea Drag de Romania mea va fi difuzata duminica 16 mai la TVR 2 de la orele 15.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata