Mimi, primul vlogger din România cu 1 milion de followers. Care este povestea succesului ei

La numai 20 de ani, Mimi a realizat în câțiva ani, cât alții într-o viață, devenind primul vlogger din România care a ajuns la 1 milion de followers. Mimi este una dintre puținele persoanele din mediul online care transmit un mesaj, la baza succesului ei fiind câteva principii de bază: ambiția, determinarea dar și disciplina. Mai presus de viața profesională, Mimi este o tânără frumoasă, plină de stil și de atitudine degajată, care se bucură de fiecare moment al vârstei. În cadrul unui interviu, Mimi a dezvăluit câteva dintre trăirile ei și secretele succesului la nivel național.

Mimi a reușit în urmă cu puțin timp să ajungă la un milion de urmăritori! Însă, ce reprezintă acest succes pentru ea?

„Am fost puțin șocată când am realizat că există un milion de oameni cărora le pasă de părerea mea, iar apoi am avut o criză de fericire când s-au schimbat numerele pe ecranul telefonului din 999K în 1M. Am simțit că am atins un milestone la care lucram de ani de zile, a fost ca un fel de reward pentru toată munca depusă de-a lungul timpului

Îmi doream mult să ajung aici și aveam încredere în mine că, la un moment dat, voi reuși. Nu m-am așteptat, dar mi-am dorit și cred că, subtil, am atras asta în viața mea”, a afirmat Mimi.

Mimi a declarat că scopul pentru care și-a creat un cont de YouTube a fost să transmită o stare de bine tuturor urmăritorilor de la acel moment:

„Mi-am făcut cont pe Instagram în 2013, pe atunci nu aveam încă în plan să devin creator de content, voiam doar să fiu și eu ca ceilalți copii. În schimb, pe YouTube, îmi doream să ajut oamenii prin vlogurile mele să își schimbe starea în bine, exact așa cum mă ajutau și pe mine vlogurile idolilor mei de atunci

Am reușit să ajut mulți copii prin video-urile mele de edu-tainment în colaborare cu Salvați Copiii și Planifică Neprevăzutul. Am vorbit deschis cu ei despre subiecte tabu în care majoritatea s-au regăsit și au primit ajutorul de care aveau nevoie direct de la specialiști prin intermediul acestor platforme”, a afirmat Mimi, adăugând cea mai mare realizare a ei din viața de vlogger.

Cu toții știm că, să fii vlogger nu e ușor, părerile fiind de asemenea împărțite pentru acest domeniu. Cum arată însă o zi din viața celebrei vloggerițe:

„Știu, simt în fiecare zi prejudecățile oamenilor și nu îmi e ușor să trăiesc cu ele. La mine fiecare zi e diferită, dar pot să vă spun ce fac astăzi. Adică luni. Am în program organizarea săptămânală: îmi organizez activitățile pe fiecare zi a săptămânii, postările, evenimentele, filmările și îmi fac checklist-uri ca să nu uit absolut nimic. Trimit mail echipei mele cu tot ce avem de făcut, apoi fac research pentru idei și scriu scenarii pentru următoarele vloguri”

Paradoxal, chiar dacă așa ar părea, Mimi nu este tocmai o persoană care să petreacă ore în șir pe social media, încercând să evadeze cu fiecare ocazie:

„Petrec în jur de două ore pe zi pe social media, timp în care probabil lucrez, nu prea stau să dau scroll inutil în feed. În mod normal îmi rezerv timp pentru mine în fiecare zi după ora 8 seara și în weekenduri, dar întotdeauna intervin lucruri și nu prea mă bucur niciodată de acel timp”, a mai declarat Mimi.

Cu toate acestea, Mimi încearcă să păstreze vie legătura dintre ea și publicul ei, primind de asemenea cu brațele deschise toate criticile aduse:

„Îmi doresc din suflet să am timp să răspund tuturor urmăritorilor mei, însă, dacă aș face asta, nu aș mai avea când să produc content. Răspund la mesajele oamenilor când fac câte un debate pe story și le cer părerea, îmi place să văd cum gândesc și să primesc feedback de la ei. Primesc critici în fiecare zi, dar e normal să nu te placă toată lumea, când ai un following atât de mare. Le dau block doar celor care întrec măsura și folosesc cuvinte urâte în comentarii”, a conchis ea.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: cosmopolitan.ro, elle.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata