Mihai Nae si experientele lui cu cainii vedetelor. Azi povesteste despre cum a lucrat cu cei din „Baieti de oras”

Mihai Nae este cunoscut ca si antrenor de caini si cantaret. Are si a avut sansa de a lucra cu cainii vedetelor si noi i-am propus sa ne povesteasca despre experientele avute. Si urmatoarea poveste este despre experienta avuta cu  Mihai Bendeac si un film in care cainii trebuiau sa-l atace.

„Am fost norocos sa am ocazia sa vad cat de greu se poate realiza un film romanesc – „Baieti de oras”. Foarte norocos am fost sa am ocazia ca unii dintre elevii mei sa poata juca in filme alaturi de Mihai Bendeac. Experienta filmarilor alaturi de acest minunat actor si echipa sa a fost una unica. Am avut mai multi caini care au jucat in filme precum malinois, lup ceh chiar si un pui de Dog Argentinian. Alaturi de elevii mei am fost iarna pe Transfagarasn pentru a filma o scena in care Mihai Bendeac alaturi de colegii sai era atacat de lupi. Cateii mei interpretau rolul unor lupi flamanzi care hartuiau niste oameni rataciti. Mihai Bendeac  Micuțu si Anca Dinicu sunt doar cativa dintre oamenii alaturi de care am realizat acest moment notabil in viata mea.

Mihai Nae si Mihai Bendeac
Mihai Nae si Mihai Bendeac

 

Am stat multe ore la filmari alaturi de aceste nume sonore care au muncit cot la cot cu noi. Au primit cainii in familia lor de parca le erau colegi de platou de o vesnicie. Am avut o saptamana pentru a pregati cainii ce urmau sa aiba un rol de echipa incat sa poata realiza o scena infricosatoare. Am avut caini care chiar trebuiau sa fie deghizati pentru aceste filmari. Era necesar ca ai mei actori patrupezi sa nu se sperie, sa accepte ceilalti caini ce aveau si ei rol si sa faca echipa cu acestia, sa aiba anduranta la stres deoarece orele de filmare au fost multe iar frigul se intețea de la ora la ora. Un caine actor trebuie sa aiba capacitatea de a se adapta cerintelor regizorului, sa fie submisiv si sa lucreze de placere. A lucra cu placere in comditii de stres este complicat, insa daca pregatirea se face corect un caine devenit actor va da totul pe platoul de filmare”, spune Mihai Nae.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata