Mihai Nae si experientele lui cu cainii vedetelor. Azi povesteste despre cel al Liviei Graur

Mihai Nae este cunoscut ca si antrenor de caini si cantaret. Are si a avut sansa de a lucra cu cainii vedetelor si noi i-am propus sa ne povesteasca despre experientele avute. Si urmatoarea poveste este despre experienta avuta cu Livia Graur si cainele ei.

„Acum aproximativ 5 ani am fost contactat de doamna Livia Graur pentru a o ajuta sa își procure un pui de Belgian Malinois. Spre norocul meu chiar femela mea de malinois făcuse atunci pui cu Aky un caine alaturi de care am amintiri pe platourile de filmare cât și în cele mai mari demonstrații din cariera mea. A venit sa își aleagă puiul al cărui nume urma sa fie Arlo. Numele a fost pus de frumoasa Renata fiica doamnei Livia Graur.

Mihai Nae si Livia Graur
Mihai Nae si Livia Graur

Am spus mai sus spre norocul meu deoarece in urma acestei întâmplări am câștigat prietenia unor oameni minunați și am cunoscut pe Renata , un copil extraordinar.Arlo a crescut și am început dresajul. O relație extraordinara între copil și catel. Sunt ca frații se joaca se cearta se împacă. Un caine foarte serios care nu lasă pe nimeni sa se apropie de Renata, de fapt de nimeni din famile….nici de casa , curte . De fapt nu respira nimic în prezenta lui Arlo în afara de mine și de familia lui. Foarte mandru sunt ca aceasta legatura continua și azi pentru ca Arlo vine foarte des la mine în special când familia ii este plecata în vacanta. Nimeni nu îl poate gestiona pe nepotul meu Arlo în afara de bunicul lui, adică eu și asta ma amuza foarte mult”, povesteste Mihai Nae.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata