Mihai Nae & Mircea Eremia pregatesc o melodie ce se va numi “Dragoste in 3”

Dupa cele doua feat-uri cu Uddi pentru piesele – “Ego” si “La birou”, lansate cu succes anul trecut, Mihai Nae, celebrul dresor canin, pregateste o noua surpriza fanilor. Daca pandemia a afectat serios industria muzicala, Mihai s-a dedicat gratie talentului de dresor muncii cu patrupedele canine, fiind insa preocupat si de zona unde evolueaza ca artist. Munca de studio si propunerea de a colabora cu Mircea Eremia l-au ajutat sa decida asupra celei mai bune variante pentru piesa ce urmeaza a fi lansata foarte curand, in luna aprilie.

mihai nae
mihai nae

Mihai Nae: “Mi-am dorit ca anul acesta sa scot o noua piesa, insa la un moment dat m-am blocat, nu ma puteam decide ce sa aleg exact. Norocul meu se numeste Mircea Eremia, cel care m-a sunat in legatura cu educatia puiului sau de belgian malinois. Ne-am intalnit si am inceput dresajul. Am petrecut ceva timp pentru educatia lui Thor, un pui extraordinar de Malinois, cu care am ajuns la rezultate remarcabile. In urma acestei experiente, pentru ca ne-am inteles extraordinar, ne-am decis sa extindem colaborarea si pe plan muzical.

Alaturi de prietenul meu Gușă Catalin de la Gush Music Studio, cu care amandoi am lucrat timp de aproximativ doua luni de zile, am pregatit noul single – ,,Dragoste in 3”, o piesa cu care sunt sigur ca multa lume va rezona. In prezent lucram la videoclip, aprilie fiind luna aleasa pentru lansarea piesei. Mi-a placut ideea de a colabora cu Mircea pentru ca e om foarte serios si un artist talentat, foarte spontan si inventiv, care si-a pus amprenta pe piesa nu numai prin voce, ci si prin idei de creatie. Am facut echipa buna, de abia astept sa lansam produsul muncii noastre si sa primim feedback.”

https://www.youtube.com/watch?v=NF-XbjeD4U

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata