Mihai Nae lucreaza cu Ruby si ii antreneaza catelul Sachin!

Pentru Ruby, Sachin nu este un catel, artista considerandu-l copilul ei. Mare iubitoare de animale, ea a ales sa-i ofere educatie cu ajutorul lui Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori canini din Europa. “Sachin este extrem de important pentru sufletul meu, de aceea am decis sa lucrez cu cel mai bun specialist in domeniu. Si nu m-am inselat in privinta dresorului Mihai Nae, colaborarea cu el fiind una extrem de facila – vorbim aceeasi limba, iar Sachin absoarbe educatia ca un burete. Sedintele la care particip sunt balsam pentru sufletul meu, sunt reconfortante, cu rezultate uimitoare, Sachin este din ce in ce masi ascultator si mai fericit”, spune celebra artista.

Bravonet” Cum e colaborarea cu Ruby, cum e ea ca “mamica” de catel?

Mihai Nae: Ruby este un om de nota 10. Este veselă are un vibe foarte pozitiv. Spre surprinderea mea ma asculta si deja a inceput sa aiba rezultate cu Sachin.Ca si mămica de catel este iubitoare devotată, dar si exigentă.

ruby si antrenorul mihai
ruby si antrenorul mihai

Ce trebuie sa-l inveti pe catel?
Pentru Sachin a fost necesar dresajul de disciplina elementara, insa am inceput sa il invat si cateva trucuri simpatico, cum ar fi sa stea in doua lăbuțe, sad ea labuta la cerere… Sezi!, culcat!, asteapta!, pas! sunt doar cateva dintre notiunile invatate de Sachin pana in prezent.

In ce consta o sedinta de dresaj – cat dureaza si cum decurge?
In fixarea comenzilor elementare de educatie, pe care le lucram cca. 30 min de 3-4 ori pe saptamana.

Cate astfel de sedinte ati facut si ce a invatat catelul?
5 sedinte. Practic am intrat in cea de-a doua luna de pregatire, care implica predarea catre stapan. Sunt foarte multumit de Ruby, ea dă randament si face echipa de succes si cu mine, dar si cu Sachin.

ruby si mihai nae
ruby si mihai nae

Proiectul inedit de pe canalul tau de youtube, in care vei prezenta aceste sedinte de dresaj, debuteaza alaturi de Ruby si Sachin. Mai ai pe lista si alte vedete?
Da.. incep proiectul cu Ruby. O sa fie un serial cu Ruby si Sachin format din mai multe episoade. Voi continua cu Pepe alaturi de Gitano si Diego. Practic le voi oferi oamenilor ocazia sa isi vada artistii preferati acasa la ei, fara machiaje sau alte artificii, lucrand cu ai lor companioni.
Stapanii de caini vor putea aplica singuri acasa elementele de dresaj pe care le vei prezenta in filmulete?
Intotdeauna le spun oamenilor sa nu incerce acasa ce vad la Tv. Fiecare caine are un ritm propriu, iar ca sa il accelerezi sau sa il infranezi iti trebuie capacitatea de a doza presiunea in functie de acest ritm, astfel incat sa nu il fortezi psihic prea tare si sa se inchida in el. Aceasta capacitate nu o poti obtine decat orin experienta cu cainii. De aceea este necesar sa apelezi la specialisti, dresori cu experienta. Nu sfatuiesc pe nimeni sa inceapa singur si neindrumat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata