Mihai Margineanu vine sambata, de la ora 22:30, la Falsez pentru tine!

”Falsez pentru tine” – show-ul în care nu trebuie neapărat să ai voce ca să câștigi, vine sâmbătă, de la ora 22.30, cu o nouă ediție. Mihai Mărgineanu este cel care va încerca să-și dea seama ce concurent are voce și cine reușește să mascheze atât de bine faptul că falsează, doar după felul în care arată.

8 concurenți misterioși, 8 personaje despre care ai putea jura că sunt artiști urcă pe scenă și încearcă să ascundă adevărul lor. Câți știu să cânte și câți vor reuși să-i păcălească pe cei patru consilieri – Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira, Răzvan Fodor, dar și pe invitatul acestei ediții, vedem mâine seară.

Falsez pentru tine
Falsez pentru tine

”Mărgi, la proba aceasta va trebui să ai ochi de vultur. Eu știu că tu nu vezi la un metru, tu nu vezi butoanele la lift, dar doar dintr-o privire va trebui să-ți dai seama cine e ăla care nu trebuie să meargă mai departe, cine falsează”, ii va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii. Cum se va descurca Mihai Mărgineanu la proba ”Rămâi tablou”, dar și ce-l va face să-i spună Annei Lesko: ”Anna, știu că ești foarte tristă, dar zic eu acum. În emisiunea viitoare stai tu aici și eu acolo, să îți iei tu înjurăturile de acasă”, vedem în cea de-a doua ediție ”Falsez pentru tine”

Va fi păcălit Mihai Mărgineanu până la finalul emisiunii sau va descoperi cine cântă cu adevărat? Aflăm sâmbătă, de la ora 22:30, la ”Falsez pentru tine”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata