Mihai Mărgineanu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cât de mult îl “iubește femeile” pe Mihai Mărgineanu, dar și alte dezvăluiri impresionante ale artistului veți putea afla urmărind o nouă ediție a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D

Mihai Mărgineanu, artistul care a cucerit publicul cu piesele sale, dar și cu modul inedit de a le aduce în fața oamenilor, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

Mihai Mărgineanu s-a lansat pe piață muzicală cu albumul “Gore din Chitila”, iar presa l-a supranumit “trubadurul mahalalelor”, cel care interpretează ca nimeni altul cântece vechi de pahar sau inspirate din folclorul urban. Numele lui se leagă și de celebra piesă “Mă iubește femeile”, ca o titulatură plină de umor, rămasă în memoria colectivă.

Mihai Mărgineanu a absolvit Facultatea de Management, în 6 ani, și s-a “împiedicat” în anul 2 al Facultății de Inginerie a Instalațiilor. Acesta a lucrat în vânzări, și-a dezvoltat o afacere în Construcții și mai apoi, sfătuit de prieteni, s-a lansat în muzică. În prezent, jonglează cu 3 profesii: este cântăreț, actor și pilot de avion.

Artistul este căsătorit și are 3 copii.

“Cât va chinuie celebritatea?”, “Cât de bine știe să se vândă Mihai Mărgineanu?”, “Cât de mult va iubiți nevasta?”, “Cât de tare <vă urăște> bărbații?”, “Cât de bogat este Mihai Mărgineanu?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate artistului în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata