in

Mihai Bendeac suferă de o boală teribilă: „Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boală asta sinistră”

Mihai Bendeac este o apariție mereu plină de bunovoie și mereu zâmbitoare. Acesta emană o energie pozitivă și provoacă amuzament ori de câte ori apare în fața publicului. Chiar și așa, de mai mulți ani, vedeta se luptă cu o boală cumplită care i-a controlat viața.

Mihai Bendeac se luptă cu depresia

La vârsta de 37 de ani, Mihai Bendeac se numără printre cei mai cunoscuți comedianți și actori de la noi din țară. De asemenea, este o prezență foarte apreciată și îndrăgită și pe micile ecrane, atât pentru aparițiile din emisiuni, seriale dar și filme. Chiar și așa, vedeta ascunde o adevărată dramă în spatele zâmbetului larg, dar și secrete dureroase în spatele amuzamentului.

Mihai Bendeac se luptă cu depresia, o boală din ce în ce mai întâlnită, în special printre tineri. Actorul se luptă cu această afecțiune de mai mulți ani, însă a reușit să o controleze grație meseriei pe care o are.

”Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boală asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum”, a mărturisit Mihai Bendeac.

De asemenea, actorul a luat o decizie măreață în urmă cu aproximativ 20 de ani. Acesta a renunțat la ortodoxie, religia în care a fost botezat.

”NU sunt ateu! Din contră… Am studiat cât am putut fizică cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie că fiind o manipulare jegoasă”, a dezvăluit Bendeac într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

De ce a vrut Mihai Bendeac să renunțe la ortodoxie

Actorul a postat un mesaj referitor la religia ortodoxă ce a uimit foarte multe persoane care îl urmăresc, și nu numai. Bendeac a detaliat totuși care au fost motivele care l-au împins să ajungă la această concluzie. Acum, actorul este scientolog.

”Nu, nu am îmbrățișat „altă religie”. Nu cred în ideea de religie. Dar pot spune clar și apăsat că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod? Dacă vă spun că tot ce vreau mi se îndeplinește, mă credeți? Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea. Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad”, a mai declarat Bendeac.

Chiar dacă postează credințe despre religii, actorul are alte principii pe care le urmează în viață.

”Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate. Asta e religia mea”, a mărturisit Bendeac.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro, cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce este important să îți cureți pensulele de machiaj

Claudia Pavel, speriată pentru sănătatea copilului ei: „Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare”