Michelle Pfeiffer oferă o privire uimitoare asupra casei de 22 de milioane de dolari

Michelle Pfeiffer a sărbătorit Ziua Inaugurării acasă ca mulți dintre noi, cu toate acestea, priveliștile cuprinzătoare la casa ei din Los Angeles, de 22 de milioane de dolari, au fost cele care au impresionat cu adevărat. Actrița a mers pe Instagram Stories pentru a-și împărtăși grădina glorioasă care pare să se întindă până când nu mai puteți vedea pământul. Sunetul din spatele clipului este un refren de păsări ciripitoare. Actrița Hairspray a subtitrat scurtul videoclip „Happy Inauguration Day”.

Michelle face plăcere fanilor de fiecare dată când oferă o privire în casa ei. Recent, actrița a postat o fotografie către 1,9 milioane de adepți ai săi de pe Instagram, dezvăluind interiorul dressingului ei, organizat nebunesc.  Snap-ul a dezvăluit o unitate cu mai multe rafturi, cu tricotajele ei bine pliate, iar fanii au fost foarte impresionați. Unul a comentat să spună: „Oooo foarte ordonat”, iar altul a fost de acord: „Așa de organizat!”

Un alt fan s-a grăbit să sublinieze paleta de culori din dulapul lui Michelle cu un comentariu obraznic: „50 Shades of Gray”.

Dar lipsa de culoare din garderoba lui Michelle a funcționat cu siguranță în favoarea pisicii sale, care poate fi văzută aproape amestecându-se perfect lângă o grămadă de cardigane crem! Michelle a subtitrat imaginea:

„Unde este Wlado?” referindu-se la prietenul ei felin care se refugiază printre haine. Amicul Courteney Cox a fost printre cei 28.000 de oameni cărora le-a plăcut clipul amuzant al lui Michelle, iar Selma Blair a comentat: „Îmi place că Waldo rămâne în schema de culori. Gânditor”. Din celelalte postări ocazionale ale lui Michelle, fanii pot observa că restul casei sale de 22 de milioane de dolari este la fel de curată. Michelle și soțul ei, producătorul Big Little Lies, David E. Kelley, s-au mutat în proprietate în aprilie anul trecut, după ce au fost complet renovate pentru a se potrivi gusturilor lor.

Casa situată în Pacific Palisades are șase dormitoare, o piscină, sală de sport și grădini luxuriante. A fost descris pe Real Deal ca având „unele dintre cele mai bune vederi ale oceanului, terenului de golf și munte pe cea mai râvnită stradă din Riviera”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata