Michele Morrone a lansat “Push Me”

Michele Morrone a lansat “Push Me”. Numărătoarea inversă a inceput: după ce Michele Morrone a lansat deja patru preview-uri de pe viitorul său album în ultimele luni, care au fost sărbătorite cu euforie de către baza sa globală de fani, muzicianul și actorul italian lansează acum vibrantul erotic „PUSH ME”, următorul prevestitor al albumului său cu numarul doi, planificat pentru 2023!
Cu rolul principal din partea a treia a dramei erotice Netflix „365 Days”, lansată în întreaga lume vara trecută, Michele Morrone și-a dovedit încă o dată statutul de actor carismatic. În prezent, multitalentul milanez în vârstă de 32 de ani se concentrează pe a doua sa mare pasiune: muzica.
Albumul său de debut, „Dark Room”, lansat în 2020, are în prezent peste 1,25 miliarde de stream-uri totale pe toate platformele; single-urile „Hard For Me” și „Feel It” au contribuit la popularitatea enormă a filmului.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PushMePR

Michele Morrone și-a stârnit apetitul pentru cel de-al doilea album în ultimele luni cu single-urile difuzate de milioane de ori – „Beautiful”, „Another Day”, „Player” și emoționanta baladă „Angels” (care poate fi auzită și în partea a 3-a a filmului „365 Days”).

Italianul ne prezintă acum single-ul înflăcărat „PUSH ME” – o melodie pop urbană sexy, pulsatorie, cu influențe electronice, pe care Morrone vorbește despre pasiuni întunecate, seducție și calea spre mântuire. Michele Morrone vede piesa ca pe o consacrare a iubirii – reprezintă nevoia lui de a fugi de demoni, aproape de a-i exorciza, pentru a putea trece spre iubire.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata