Michael Kiwanuka lanseaza melodia „Beautiful Life”

Au fost optspreze luni foarte ciudate pentru Michael, care a trebuit să își întrerupă turneul albumului său mult apreciat, „KIWANUKA”, din cauza pandemiei, ceea ce înseamnă că acesta încă trebuie să își încânte fanii britanici cu interpretarea live a pieselor incluse pe LP. Având mai mult timp decât de obicei la dispoziție, Michael a început să scrie și să înregistreze demo-uri pentru al patrulea său album. În timpul acelor sesiuni de scris, regizorul câștigător al premiilor Oscar, Orlando von Einsiedel, l-a contactat pe Michael să vadă dacă acesta ar fi interest să contribuie la un nou documentar, „Convergence: Courage In A Crisis” (disponibil de astăzi pe Netflix).

Michael a contribuit cu noua sa piesă „Beautiful Life” ca piesă principală pentru documentar. Piesa a fost înregistrată în Londra, alături de producătorul St Francis Hotel. E o piesă caracteristică stilului lui Michael Kiwanuka; sunete parcă venite din altă lume, nuanțe psihedelice și vocea lui bogată și melifluă. O întoarcere binevenită a unuia dintre cei mai vizionari artiști ai acestei generații.

Michael: “În această piesă am vrut să mă focusez pe sentimentul care ne spune că există o adevărată putere în spiritul uman când încerci să găsești frumusețea chiar șîn situațiile dificile. Bineînțeles, în unele situații acest lucru devine din ce în ce mai dificil. Dar am vrut să reflectez asupra acestui aspect și să mă întreb cum ar fi viața mea dacă aș fi trăit așa.

Michael Kiwanuka continuă să lucreze pentru următorul său album. În primavara anului 2022, acesta își va începe turneul în U.K., culminând cu show-uri la Brixton Academy și Alexandra Place. Turneul va continua în Europa în cea mai mare parte din anul viitor.
Michael se află pe lista de artiști a festivalului sold-out Green Man Festival, care se desfășoară vara viitoare, și i se va alături lui Liam Gallagher la un show sold-out la Knebworth Park în iunie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata