Mesajul lui Gratiano dupa ce el si Sore au iesit pe locul 2 la „Dancing on ice: Vis in doi”!

Primul sezon al emisiunii „Dancing on ice: Vis in doi” i-a avut castigatori pe Jean si Ana insa la fel de mult au luptat si Gratiano si Sore. Tanarul a publicat in online – facebook un mesaj pe care il puteti citi in continuare:

„Emotie: cuvantul magic cu care am inceput, dar si cu care am terminat aceasta etapa din viata mea. Etapa fara de care nu ar fi exisistat aceste trairi pe care le-am simtit atat alaturi de Sore, cat si alaturi de voi, publicul ce ne-a fost alaturi la fiecare pas. Fiecare dans, l-am facut din suflet, sperand astfel ca va ajunge la inimile voastre si veti simti exact ceea ce simt si eu pe gheata: fericire, liniste, relaxare, motivare si din nou…emotie. Am pasit cu pasi mici in acest proiect, neimaginandu-mi macar cat de departe o sa ajung si parca nu realizez ca s-a terminat.
gratiano dinu si sore
gratiano dinu si sore
Ma simt cel mai norocos ca pot multumi echipei Antena 1 pentru aceasta sansa care mi s-a oferit. Pe aceasta cale vreau sa transmit intregii echipe toata recunostinta si respectul meu pentru ca au crezut in mine inca de la inceput.
Va multumesc, voua, publicului minunat ca mi-ati acordat intreaga voastra incredere prin fiecare mesaj pe care l-ati trimis cu textul „SORE SI GRATIANO”. Atunci am inteles cati oameni frumosi sunt langa mine in realizarea visului meu, si anume acela de a contribui la viitorul micutelor patinatoare din Galati.
Sore, pentru tine nu as avea suficiente cuvinte de multumire. Asa cum am mai spus, ai fost persoana fara de care aceasta echipa nu ar fi fost un „intreg”. Acea persoana care a fost langa mine in orice moment, placut sau mai putin placut in tot parcursul nostu. Am ras, am plans, am glumit, ne-am accidentat, ne-am distrat, dar… mereu cand a fost vorba de lucruri serioase ai dat dovada de profesionalism si devotament. Am stiut intotdeauna ca am langa mine un om minunat, pe care ma pot baza oricand. Esti speciala si meriti tot ce este mai bun in viata asta. Iti multumesc pentru tot!”, a scris Gratiano Di

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata