Mesajul încântător al lui Peter Andre către Harvey Price după dezvăluirea unui documentar emoționant

Peter Andre a lăudat-o pe fosta sa soție, Katie Price și pe fiul său, Harvey, în urma debutului documentarului încărcat emoțional de la BBC, Katie Price: Harvey and Me.

Detaliile unice ale călătoriei personale a fostului model glamour în ceea ce privește găsirea unui colegiu rezidențial pentru fiul ei cel mare. Tânărul de 18 ani, care are o afecțiune genetică rară, sindromul Prader-Willi, este parțial orb din cauza displaziei Septo-optice, autist, diabetic și are tiroidă subactivă.

După difuzarea documentarului în această săptămână, Peter i-a adus laude fostului său fiu vitreg pe rețelele de socializare, scriind pe Instagram:

„El este cel mai bun [emoji de inimă]”.

Mesajul a primit o mulțime de răspunsuri din partea fanilor, cu un singur comentariu:

„Este minunat că ai încă atât de mult sprijin pentru Harvey”.

Altul a remarcat: „Nu vă așteptați la nimic mai puțin de la dumneavoastră, domnule Peter Andre. Aveți mult respect pentru dumneavoastră și toată familia dumneavoastră”.

Hitmanul din Mysterious Girl a fost tatăl vitreg al lui Harvey în timpul căsătoriei sale cu Katie, din 2005 până în 2009. Tatăl biologic al lui Harvey este fostul fotbalist Dwight Yorke.

Împreună, Peter, în vârstă de 47 de ani, și Katie, în vârstă de 42 de ani, i-au întâmpinat pe Junior în iunie 2005 și pe Princess în iunie 2007. Cântărețul australian a continuat să aibă un fiu și o fiică cu soția sa Emily, – Amelia, în vârstă de șapte ani și Theo, în vârstă de patru ani. Între timp, Katie este acum mamă de cinci copii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata