Medicii dermatologi recomandă exfolierea naturală a tenului

Pasiunea pentru sănătate și frumusețe, dar mai ales grija pentru oameni sunt doar câteva dintre calitățile recognoscibile la medicii dermatologi. Specializați pe problemele pielii, cel mai mare organ al nostru, dermatologii știu mai bine ca oricine tainele tenului radiant și ale pielii hidratate.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie și doctor în științe medicale în cadrul Skinmed Clinic, unul dintre cei mai cunoscuți dermatologi din România, ne vorbește despre rutina proprie de îngrijire a pielii.

amalia anghel
amalia anghel

“Chiar dacă fiecare ten are nevoie de o îngrijire personalizată, având nevoi specifice, o acțiune general valabilă pentru un ten luminos și sănătos rămâne exfolierea săptămânală. Pentru exfolierea corectă și sigură a tenului folosesc săptămânal mănușa exfoliantă Nude pentru față. Din mătase naturală, îmi oferă o exfoliere prietenoasă, iar tenul capătă instant un aspect luminos. Astfel, șansele ca acesta să dezvolte coșuri sau puncte negre sunt reduse considerabil. Tot ceea ce avem nevoie pentru a ne exfolia corect și complet tenul, oriunde și oricând, este mănușa Nude în sine + apă. Important

este ca la finalul exfolierii să clătim tenul și să folosim o cremă puternic hidratantă.”, precizează specialistul.

Aceeași mănușă Nude, dar pentru corp, face parte din kit-ul de vacanță al medicului dermatolog: “Pentru weekend-uri și vacanțe am grijă să am întotdeuna la mine mănușa exfoliantă pentru corp. Asta grație numeroaselor beneficii printre care aș aminti – exfolierea și curățarea în profunzime a pielii; îmbunătățirea aspectului cicatricilor și al vergeturilor; îmbunătățirea circulației.”, adaugă Dr. Amalia Anghel.

Află mai multe despre beneficiile mănușilor Nude – cea mai naturală metodă de exfoliere a tenului și corpului:

https://benude.ro/pages/beneficii

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata