Matt Guy isi face debutul alaturi de Armada. „Set My Mind Free”, o combinatie de techno si dance

Matt Guy a lansat pe 16 septembrie, „Set My Mind Free” și ne face o incursiune într-o lume care pare cunoscută, chiar dacă este plină de noutăți.
Matt Guy reușește, astfel, să combine un sound specific muzicii techno, cu dorința de dans pe care o aduce de fiecare dată muzica dance. O combinație de stiluri care aduce o combinație de emoții.
Deși este un artist la început de drum, Matt Guy a reușit deja să se impună pe undele radio din Marea Britanie, mai ales după această lansare de debut alături de Armada Music. „Set My Mind Free” reușește să combine o mostră din clasica piesă „Forget The Girl” a lui Tony Terry, din 1989, cu o linie de bas puternică, plină de nostalgie.
Matt este un artist care și-a început cariera alături de casa de discuri Cue, în Chesterfield, unde și-a dovedit, fără dar și poate, talentul. Astfel, artistul a reușit să își construiască rapid o reputație și a ajuns să fie cap de afiș la cel mai mare club din Londra, Egg London. Având în vedere parcursul lin al lui Matt în industria muzicală, acesta a atras atenția casei de discuri Armada, iar „Set My Mind Free” este prima piesă lansată împreună.
CREDITE
Matt Guy – Set My Mind Free
Producător: Matt Guy
Compozitor: Everton De Luke McCalla, Jeff Calvert & Matt Guy
Textier: Everton De Luke McCalla
Case de discuri: Armada Music B.V./ Roton Music

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata