Măsuri sporite de securitate la America Express: ce instructaj special au primit vedetele înainte de a porni pe Drumul Aurului

America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: 4 ediții consecutive în care telespectatorii vor urmări începutul aventurii supreme pe un traseu îndrăzneț, care a necesitat eforturi suplimentare de organizare. Duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00 și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30, America Express își dezvăluie primele file dintr-o călătorie încărcată de adrenalină, ce traversează trei state cu o rată a criminalității crescută: Mexic, Guatemala și Columbia.

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu cu totul aparte. Și asta pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit. Este motivul pentru care s-au impus măsuri de securitate suplimentare, iar instructajul primit de concurenți a fost un semnal care a făcut ca emoțiile să atingă cote maxime încă de la începutul cursei. Astfel, coordonatorul de securitate al show-ului le-a împărtășit celor 9 echipe de vedete informațiile esențiale pentru siguranța lor într-o țară precum Mexic, cu o rată ridicată a răpirilor. ”Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii. Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați”, au fost câteva dintre indicațiile care au născut reacții pe măsură în rândul concurenților. Totodată, ei au fost avertizați și despre cazurile de șoferi care conduc chiar dacă au consumat alcool – competitorii care pornesc pe Drumul Aurului având astfel misiunea de a-și alege cu multă grijă transportul atunci când fac autostopul.

”Mi-a scăzut un pic glicemia, pentru că ne-au explicat care sunt părțile bune și proaste ale Mexicului”, a declarat Diana Bulimar. ”Mi-am dat seama că toată aventura asta implică un nivel de risc pe care eu nu l-am luat în calcul”, a spus și Ovidiu Buta. ”M-am speriat un pic mai mult”, a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu, iubita lui, Doina Teodoru, adăugând: ”Acela a fost primul meu moment de panică”. Ruta în sine aduce, așadar, o doză dublă de tensiune în acest sezon al

reality show-ului. Astfel, cu fiecare ediție America Express, telespectatorii vor afla mărturiile de pe traseu ale concurenților, dar și poveștile șocante ale localnicilor întâlniți pe parcurs, care dovedesc cât de util a fost instructajul primit. Pe lângă aceste informații de bază, echipa de securitate America Express a jucat un rol esențial în buna desfășurare a cursei, toate măsurile suplimentare implementate oferindu-le concurenților siguranța necesară. ”Am știut mereu că suntem în siguranță, pentru că am avut securitate după noi, iar Irina Fodor ne-a îndemnat mereu pe unde s-o luăm și pe unde nu și atunci ne-am simțit OK”, a punctat Larisa Iordache. Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30. Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare, telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata