Marvin Humes aduce un omagiu romantic soției Rochelle – iar fanii sunt îndrăgostiți

Marvin Humes a împărtășit joi seară cel mai dulce omagiu adus soției sale Rochelle, adăugând că nu are nevoie de o ocazie specială pentru a pune lumina reflectoarelor pe ea!

„Fără zi de naștere, fără aniversare doar o postare de apreciere pentru uimitoarea mea soție @rochellehumes – super-femeia mea”, a scris el pe Instagram, postând o galerie de fotografii romantice ale cuplului.

În mod surprinzător, fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii, precum și prietenii lui Rochelle și Marvin, inclusiv Ore Oduba, Jessie J și Joe Wicks.

Un fan a adăugat: „Ceea ce îmi place cu adevărat la voi doi este că amândoi vă bucurați de fericire”, în timp ce altul a scris: „Nu vă pot întrece, v-ați atins obiectivele majore de cuplu!”

„Dacă nu reprezintă relationship goals, atunci nu știu ce este”, a mai spus un adept.

Cuplul este în prezent ocupat cu educarea la domiciliu a celor două fiice ale lor, Alaia-Mai și Valentina, precum și cu creșterea fiului lor Blake, care s-a născut în octombrie – au găzduit și antrenamente live pe Instagram!

Rochelle a împărtășit periodic actualizări cu fanii ei pe Instagram Stories și a împărtășit jurnalul ei de hrănire cu Blake la începutul lunii ianuarie.

Mama-de-trei a dezvăluit că Blake fusese alergic la laptele de vacă și că simțea că „pune mult mai multă presiune” asupra ei atunci când era vorba de alăptare.

Continuându-și Instagram Story-urile cu un Q&A, Rochelle a dezvăluit că bebelușul Blake este acum pe o formulă de lapte de capră.

Ea a spus: „Așa că da, am fost mândră de mine doar că o fac timp de nouă săptămâni, acum are o formulă de lapte de capră care funcționează foarte bine și se numește Nanny Care dacă cineva vrea să găsească una”. Fanii ei intrigați au întrebat-o și despre posibilitatea venirii unui al patrulea bebeluș, iar la asta a răspuns rapid: „În prezent sunt închisă cu trei copii, așa că … nu!”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata