Maroon 5 lansat single-ul “Middle Ground”

Maroon 5 lansat single-ul “Middle Ground”. Acesta marchează prima lansare a trupei multi-platină, câștigătoare de trei ori GRAMMY, din 2021. Trupa va interpreta piesa în finalul sezonului „The Voice” și va lansa un videoclip regizat de David Dobkin pentru piesa pe 23 mai.
Cu „Middle Ground”, Maroon 5 oferă un imn diferit de orice altceva din catalogul lor. Se adună în jurul unui mesaj de fragilitate și umanitate atât la scară personală, cât și la scară universală.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MiddleGroundPR
Maroon 5 iese în evidență nu doar ca unul dintre cele mai durabile proiecte pop, ci și unul dintre cele mai mari trupe ale secolului XXI. De când și-au lansat renumitul album de debut, Songs About Jane, până în prezent, trupa din Los Angeles a obținut trei premii GRAMMY® și a vândut peste 96 de milioane de albume și peste 658 de milioane de single-uri în întreaga lume. Maroon 5 are în prezent peste 20 de miliarde de stream-uri combinate pe Spotify.
Maroon 5 a fost primul artist care a atins peste 3 miliarde de vizionări la un videoclip muzical pe YouTube și, în prezent, are peste 20 de miliarde de vizionări combinate pe canalele de YouTube. Maroon 5 are 32 de înregistrări în BILLBOARD HOT 100 de la prima lansare în 2002, iar 26 dintre acestea au ajuns în Top 50, cu 22 în Top 25, 15 în Top 10 și 10 în Top 5; dintre care trei sunt certificate Diamond și 23 sunt certificate cu Platină. Maroon 5 are cele mai multe piese in Top 10, din acest secol, obținute de către un duo sau un grup, cele mai multe #1 în HOT 100 din acest secol de către un duo sau grup și cele mai multe #1 de către un duo sau grup din istoria topului Top 40 . În ianuarie 2023, „Moves Like Jagger” a fost anunțată pe locul 2, ca cea mai descărcată melodie din toate timpurile.
În 2022, Maroon 5 a cântat în fața Piramidelor din Giza, a cântat pentru peste 100.000 de oameni din Tel Aviv în două spectacole sold out și pentru peste 125.000 de oameni din Japonia în „Dome Tour”, cu două nopți la Tokyo și una în Osaka.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata