Marjorie De Sousa revine la Pro 2 din 6 iunie in telenovela „Putin sunt si al tau” – „Un poquito tuyo”

Din 6 iunie, de la ora 20.00, la Pro 2 va incepe o noua telenovela care se numeste „Putin sunt si al tau” – „Un poquito tuyo” cu Marjorie De Sousa si Jorge Salinas in rolurile principale. Interpreta Julietei este cunoscuta la noi in tara din seriale precum „Iubiri vinovate”, „Sueno de amor”, „Rebecca” sau „Pisica salbatica”. Actrita ne-a transmis direct din Venezuela un mesaj special pe care il veti vedea pe contul nostru de facebook.

afis Putin sunt si al tau - Un poquito tuyo
afis Putin sunt si al tau – Un poquito tuyo

Marjorie De Sousa s-a nascut pe 23 Aprile 1980 in Las Acacias, Parroquia San Pedro, din orasul Caracas, Venezuela, tatal ei se numeste Juan De Sousa, iar mama Gloria Rivas si are un frate mai mic, Juan Carlos. La 12 ani isi incepe cariera facand reclame pentru televiziune si lucrand ca model. In 1999 Marjorie a intrat in concursul de frumusete Miss Venezuela de mana faimosului designer venezuelean Giovanni Scutaro; a fost numita Miss Dependencias Federales pentru a reprezenta aceasta putin locuita si frumoasa regiune in concurs. Femeia a ocupat locul 11 la alegerile finale din concursul Miss Venezuela din acel an. Dupa ce a paritcipat la Miss Venezuela, Marjorie a plecat in Italia pentru a participa ca model intr-o campanie publicitara de la Formula 1.

marjorie de sousa la pro 2
marjorie de sousa la pro 2

Dupa ce se intoarce in Venezuela, tanara isi incepe cariera de actrita de televiziune. In 2000 ea participa in prima ei telenovela „Amantes de Luna Llena”, interpretand un personaj secundar numit Mayra. Un an mai tarziu joaca in telenovela de succes „Guerra de Mujeres”, jucand rolul Carolinei, una din cele mai intrigante femei. In 2002 Marjorie pleaca din Venezuela pentru a lucra la telenovela „Gata Salvaje”. In aceasta telenovela de succes international ea o joaca pe Camelia Valente, unul din personajele negative din poveste.

marjorie de sousa
marjorie de sousa

Dupa ce a terminat acea productie, actrita joaca in telenovela mexicana „Mariana de la noche” interpretand tot un personaj secundar pe nume Carol. Actrita mai joaca si in telenovela „Rebeca”, unde a avut rolul Giselei; in aceasta telenovela il cunoaste pe viitorul sau sot, actorul Ricardo Alamo, cu care se casatoreste in 2005, insa divorteaza un an mai tarziu. Urmeaza noi proiecte iar in 2019 joaca in „Putin sunt si al tau” – „Un poquito tuyo”, unde ii da viata Julietei Vargas, productie care se va vedea la noi la Pro 2.

marjorie de sousa si julian jil
marjorie de sousa si julian jil

Din distributie mai fac parte Jorge Salinas, Lorena Herrera, Camila Rojas si altii. Dupa divort, in viata reala, actrita a nascut un baietel, Matias Gregorio Gil De Sousa pe 27 ianuarie 2017, tatal copilului fiind fostul ei logodnic, actorul Julián Gil. Anul acesta a terminat de filmat pentru proiectul „Juan Apostol, El Mas Amado”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata