in

Mario Fresh de la Asia Express și fiica Andreei Esca, pe punctul de a se despărți? Ce i-a făcut pe cei doi să se îndepărteze unul de celălalt

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh sunt împreună de câțiva ani și împreună trăiesc o poveste de dragoste. Cu toate că atunci când se afișează în public cei doi artiști sunt mereu fericiți, se pare că nu e chiar totul în regulă între ei.

Zvonurile susțin faptul că între cei doi ar exista anumite discuții, iar faptul că băiatul adoptat de Alex Velea a participat la show-ul Asia Express a pus relația lor pe butuci. Din fericire, distanța nu i-a separat pentru mult timp, căci cuplul Alex Velea – Mario Fresh nu a rezistat prea mult în concurs.

Mario Fresh a luat 12 kilograme în greutate

Așadar, la puțin timp de când s-au întors din aventura Asia Express, iubitul Alexiei Eram slăbise considerabil, dovadă că Asia nu i-a făcut bine, însă, ca orice slăbire rapidă, vrută sau nevrută, există și efectul yo-yo.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a afirmat Mario Fresh pentru click.ro.

Și iubitul Antoniei, Alex Velea, a mărturisit că show-ul este destul de dur și că formatul lui fizic nu i-ar fi permis să stea mai mult acolo, din cauza alimentației.

„Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura”, a dezvăluit Alex Velea.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro, verdict.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mama Biancăi Drăgușanu, îngrozită de Alex Bodi: ”Este agresiv cu fiica mea!”

Ioana Ginghină, declarații privind o posibilă viitoare sarcină