Marina Nițoiu, de la știrile din sport la echitație

“Întotdeauna mi-au plăcut caii. Am îndrăgit aceste animale blânde și puternice încă din copilărie când îmi petreceam vacanțele de vară la țară. Bunicul iubea mult caii și se mândrea tare pentru că avea cel mai frumos cal din localitate, pe care l-a crescut de când era mânz și l-a dresat chiar el. Când eram mică mergem des pe cal, în plimbări la pas în special prin curtea bunicului”, povestește Marina Nițoiu.

 

Accidentele nu au lipsit de-a lungul timpului, dar Marina a păstrat vie pasiunea. „Ba chiar am avut parte si de un mic accident cand eram copil. Calul s-a speriat, s-a ridicat în două picioare și am căzut, dar asta nu m-a făcut să-mi fie teamă. Caii sunt niște animale blânde, dar se pot întâmpla și accidente”, spune Marina.

Marina Nitoiu echitatie
Marina Nitoiu echitatie

Vara trecută, din cauza restricțiilor, vedeta Prima TV s-a hotarât să ia mai în serios pasiunea pentru călărie și a început sa frecventeze centre de echitație. “Nu prea aveam multe activități pe care puteam sa le fac în oraș si, pentru că simțeam si nevoia de aer curat, de natură, am ales să merg într o excursie pe munte, călare. Am găsit un centru de echitație în Arges care organizează excursii călare pe munte și experienta aceasta m-a bucurat enorm și mi-a readus aminte de momentele frumoase din copilărie. Și uite așa m-am apucat de echitație. E un sport tare frumos care mă face să mă simt cu adevărat liberă. Echitația mă deconectează total de la orice altceva. Pentru mine e ca si cum timpul se oprește în loc. Deja merg de ceva timp iar bucuria pe care mi-o aduce acest sport e una foarte mare. La Clubul Equestria, la care merg acum, cursul ține 45 de minute, însă întotdeauna stau mult mai mult de atât. Îi urmăresc mereu si pe ceilalti cursanți, sunt atentă la indicațiile pe care le primesc aceștia de la antrenori, dar cel mai mult îmi place să-i urmăresc pe cei care se antrenează pentru concursuri”, povestește cu drag Marina.

 

Marina Nițoiu visează să aibă propriul cal și la un moment dat să participe și la concursuri. “Desi imi plac toți caii, visez sa am un frizian. Caii din rasa aceasta sunt ușor de recunoscut pentru că alții mai frumoși nu există :)) Sunt negri, au o coamă bogată, un mers maiestuos și o ținută mândră, aristocratică. Sunt de o frumusețe aparte. Într-o zi sper sa fiu atât de bună încât să particip și la concursuri”, spune vedeta Prima TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata