Maria Popovici, câștigătoarea sezonului 2 iUmor, este al patrulea jurat al ediției din această duminică, de la 20.00

Fosta concurentă și câștigătoare a sezonului 2 iUmor, Maria Popovici, se alătură Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea ediției cu numărul 11 a celui mai nou sezon iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Audițiile iUmor continuă și un nou jurat surpriză se va alătura celor trei bine-cunoscuți critici ai umorului, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon iUmor, Maria Popovici, a trecut la umătorul nivel, având de această dată ocazia să vadă scena din postura de jurat. „Mi-am imaginat de multe ori cum este să fii jurat iUmor și cred că este greu. Eu am participat la concursul acesta și îmi dau seama că oamenii de pe scenă au emoții, așa că voi fi corectă, nu doar simpatică, și îmi voi vedea de lungul nasului pentru că sunt doar un invitat. Cred că orice voi vedea va fi diferit de ceea ce vedeam de acasă și am puține emoții pentru că nu dețin controlul a nimic din ce se va întâmpla”, a declarat cea de-a patra jurată a ediției din această duminică. Cum a decurs ziua de filmare și cât de bine s-a simțit Maria Popovici în postura de jurat iUmor, telespectatorii pot urări duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata