maria nicolle - anotimpuri
maria nicolle - anotimpuri
in

Maria Nicole din „Fructul oprit” a lansat noul videoclip la piesa „Anotimpuri”

Fetita din „Fructul oprit” a lansat la 10 ani un nou videoclip!

Are doar 9 ani si micuța solistă are deja un palmares impresionat. Iar acum Maria Nicole revine în atenția fanilor cu un nou videoclip la piesa „Antompuri”, pe care l-a lansat zilele în plină pandemie, pe 7 mai, deși l-a filmat în urmă cu câteva luni. Maria Nicole, pe care fanii o știu din serialul „Fructul oprit”, a filmat un videoclip nou la care a lucrat si cu cei din familia ei. Pe Maria Nicole o știu nu numai adolescenții care s-au uitat la serialul „Fructul oprit” unde a interpretat-o pe Mara Caragea, ci toată lumea care a urmărit povestea de la Antena 1. Micuța a crescut între timp, a devenit o domnișoară simpatică și are o mulțime de activități.

nicolle cu sora ei
nicolle cu sora ei

Continuă să cânte, iar acum a lansat un videoclip la piesa „Anotimpuri”, pe muzică și versurile lui Cristian Bageac, de conceptul căruia s-a ocupat chiar micuța artistă. Este un videoclip făcut în familie căci în videoclip apare și surioara solistei de 3 anișori, Isabel Rose-Marie, de regie s-a ocupat Nae Florin, tatăl Maria Nicole iar de vestimentația ei s-a ocupat mama ei Alina Nae, am aflat chiar de la tatăl fetiței.

familie maria nicole
familie maria nicole

„În piesă este vorba despre viața cu bune și rele, iar cel mai important este că noi rămânem la fel cu inima și sufletul de copil care nu se schimbă și se schimbă doar anontimpul. Pe scurt se schimbă anotimpul dar ea rămâne la fel de pozitivă și bună la suflet cu tot ce o înconjoară. Este o melodie cu un mesaj pozitiv ce ne îndeamnă pe toți să nu ne schimbăm pe parcursul vieții indiferent de greutăți și de cât de dezamăgiți putem fi”, ne-a mai povestit tatăl solistei.

Cine e Maria Nicole

Pustoaica face parte din copiii fenomen, care cânta, joacă în filme, apare în videoclipuri și pun voci pentru diverse reclame sau dublează personaje de film. La nici 10 ani micuța face dublaje și este voice over pentru posturi ca Netflix, HBO, Nickelodeon, Disney și colaborează la producțîi cinematografice. Și toate acestea în paralel cu cursuri de canto, pian și mai face și vloguri pe youtube. Până acum a lansat mai multe videclipuri printre care amintim piesele „Mii de culori”, “Mama”, “Orașul faptelor bune”, “Above the stars”, “Feeling ok” sau “De Crăciun” și-a dezvoltat aptitudinile artistice la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde a beneficiat de bursă, iar timp de un an a studiat actoria. În 2010 la doar 6 luni, a pozat pe coperta unei reviste fiind foarte apreciată.

mara nicole in fructul oprit
mara nicole in fructul oprit

În vara anului 2014, Nicole Cherry, care tocmai ieșea dintr-o emisiune de pe plaja de la Mamaia a fost plăcut impresionată de Maria Nicole care a întrebat-o dacă ii poate cânta o melodie? I-a cântat „Asta e vara mea” iar lui Nicole i-a plăcut foarte mult și a postat filmarea pe Facebook scriind în dreptul ei „Cea mai dulce fetiță ” adunând sute de comment-uri și mii de Like- uri. Puștoaica a câștigat o mulțime de premii la concursuri muzicale în tot acești ani, printre care premiul I la Festivalul Mangalia în 2015 sau „Concursul Național Allegria”. Mariei i se mai spune „mica Delia” după ce o postare a devenit virală. Fetița a fost înregistrată în timp ce cânta melodia “Cine m-a făcut om mare” și atât de tare i-a plăcut Deliei interpretarea micuței, încât a publicat filmul pe Facebook-ul ei unde a făcut peste 1milion de vizualizări, în mai puțin de 8 ore.
Pe Mara o puteți găși și pe rețelele de socializare:
https://www.facebook.com/MariaNicoleOfficial
https://www.instagram.com/MariaNicoleOfficial/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum scapi de durerile de spate cauzate de munca de acasă

jo piesa noua

JO a lansat „Noapte polară”, o piesă puternică, pentru suflete rănite