Maria Cușnir se lansează in muzica cu piesa “Vreau să Crezi”

La mijloc de sezon estival lumea muzicală din Republica Moldova mai cunoaște o domniță talentată, care se lansează cu o melodie dedicată celor dragi, plecați peste hotare. Este vorba de Maria Cușnir, originară din localitatea Echimăuți, raionul Rezina, cea care la 14 ani este însetată de nou și de a cunoaște cât mai multe lucruri utile pentru viitorul ei.

Melodia “Vreau să Crezi” este produsă de interpretul și producătorul EL Radu și colegul său din Spania, “The Master Of The Sound” și are un sunet foarte modern. EL Radu, cel care a compus și textul a afirmat:

maria cusnir
maria cusnir

“Toate au un început, iar Maria este exemplul de timiditate și modestie firească, iar asta îi va servi drept atu în ascendența profesională, mai ales muzicală. A fost un pic altel, de data aceasta, or tematica piesei nu este despre Dragoste, deci, a trebuit să pun mintea și inspirația să iasă din zona de confort. Sunt fericit că ne-a reușit.”

Maria mai spune că are emoții aparte când interpretează această piesă, din motiv că mama ei este plecată peste hotare, dar știe că la un moment dat se va întoarce acasă. Ascultă și TU piesa! Îi urăm succes Mariei!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata