Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, acesta și-a arătat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de trei ani, când a început să bată la tobe. Marcel Pavel are în prezent o carieră înfloritoare, este compozitor și poliinstrumentist, cântă la chitară bas, contrabas, violoncel, pian și instrumente de percuție. Artistul a devenit foarte cunoscut la 40 de ani, cu piesa “Frumoasa mea”, primind și discul de platină pentru vânzările record ale abumului cu același nume și câștigând premiul de popularitate pentru aceeași piesă, în cadrul Festivalului Mamaia.

În ciuda faptului că a debutat ca percutionist de muzică rock, a ajuns cea mai bună voce masculină, secțiunea pop, un titlul conferit de Gala Premiilor Industriilor Muzicale Românești, în 2001.

Deși a fost un adolescent rebel, exmatriculat din liceu, la vârsta maturității a revenit pe băncile școlii și a fost student bursier, la 50 de ani, la Conservator.

Marcel Pavel este căsătorit și are 3 copii.

Prin intermediul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul va dezvălui publicului cu ce l-a surprins viața, cum își vede parcursul de până acum și cum își creionează viitorul.

“Care este partea întunecată a succesului?”, “Cât de tare v-a ambiționat sărăcia?”, “V-a cumințit exmatricularea din liceu?”, “E greu să fii student de 10 la 50 de ani?”, “V-a mai invitat Al Bano la el în vie?”, “Cât de neputincios v-ați simțit ca tată?”, “Ați dezamăgit-o vreodată pe mama?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai lui Marcel Pavel în ediția de duminică a emisiunii de interviuri portret, difuzată la Kanal D, la ora 22:30.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata