Mara Halunga lansează primul single – A Gente Se Encontra No Final

La 5 ani de când a luat naștere proiectul lor de muzică braziliană, Mara Halunga și Cauê de Marinis aduc în fața fanilor prima piesă originală, cântată în limbile portugheză braziliană și română.

“A Gente Se Encontra No Final” reprezintă un nou început, o altă abordare muzicală, o extindere a proiectului Mara Halunga & Cauê De Marinis. Înseamnă și o idee pe care ascultătorii și-o pot face despre primul lor album, pe care plănuiesc sa îl lanseze anul viitor, în 2024.

„Eu nu am cântat niciodată muzică în altă limbă, doar limba portugheză braziliană, pentru că așa am început să cânt, după 4 ani de trăit parțial în São Paulo și după ce am învățat perfect limba. Această piesă este și în portugheză și în română pentru că a fost o inspirație de moment, fără nimic programat. Poate fi văzută ca o reflexie a vieții noastre din ultimii 10 ani, călătorind mereu între România și Brazilia. În São Paulo eu m-am apropiat mai mult de muzică, în sensul în care am crezut pentru prima oară că ar putea deveni o meserie. Am încetat să o privesc doar din perspectiva unui ascultător, în primul rând, datorită lui Cauê”, a spus Mara Halunga.

Pasiunea Marei pentru Brazilia apare încă din copilărie, alimentată fiind de poveștile bunicului matern, care a lucrat și a călătorit o perioadă în această țară. Ulterior, a evoluat până la momentul în care São Paulo a devenit a doua ei casă, cunoscând muzicieni care i-au „făcut loc” în concertele lor, au invitat-o pe scenă sau în jurul mesei, în „rodas de samba” din cartierele Vila Madalena sau Pompeia.

„Pe lângă asta, în São Paulo nu există, cel puțin în cercurile noastre extinse de cunoscuți, o adunare în casa cuiva fără ca cineva să nu înceapă să cânte, iar apoi ceilalți să îl /o urmeze. Asta transmit și versurile piesei: o întâlnire între prieteni, care întotdeauna este una muzicală, în sincron, oriunde, pentru că „a noastră curte este întreaga Planetă”, a adăugat Mara Halunga.

Producătorul acestui single și al viitorului album este prietenul lor, Bruno Dos Reis, totodată un bun sfătuitor și cel alături de care au plănuit tot. Tot el este responsabil și de imprimarea și mixarea piesei, precum și de alegerea minunatei echipe care li s-a alăturat în studiourile Asociației Cachuera din São Paulo. Tot procesul de înregistrare din studio a fost surprins de sensibilul ochi al lui Guilherme Fernandez (Los Andes Produtora), de asemenea un prieten special și extrem de talentat.

Videoclipul poate fi urmărit aici: https://youtu.be/8mSd5ohosx4

Creditele merg la:

Muzică si versuri: Mara Halunga, Cauê De Marinis Producător muzical: Bruno Dos Reis Aranjament: Adelmo Henrique

Muzicieni: Voce: Mara Halunga

(3) A Gente se Encontra no Final – Mara Halunga (Clipe Oficial) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata