Mara Georgescu a lansat videolipul piesei „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”

Mara Georgescu a crescut şi a ajuns la o vȃrstǎ frumoasǎ, cea a controverselor şi a trǎirilor puternice şi tumultoase. Imaginea ei în continuǎ transformare, este a unei adolescente care cȃt de curȃnd va fi o femeie puternicǎ şi cu personalitate. Este vȃrsta la care Mara descoperǎ dragostea, dar şi valenţele şi capcanele poveştilor de dragoste. Antinomica asociere a termenilor din titlul piesei pe care interpreta ne-o propune, nu face altceva decȃt sǎ sublinieze forţa trǎirilor şi sentimentele care îi încearcǎ pe cei din generaţia ei, greu de explicat în cuvinte, dar mai uşor prin muzicǎ.

mara-georgescu
mara-georgescu

Mara iubeşte şi urǎşte în acelaşi timp. Ascultaţi piesa “Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, o sǎ înţelegeţi de ce! Interpreta a hotǎrȃt sǎ treacǎ noile producţii proprii mult mai mult prin filtrul sǎu creativ şi îndreaptǎ stilul pieselor în direcţia care crede cǎ o avantajeazǎ mai mult, înspre un curent cu care rezoneazǎ şi din care considerǎ cǎ face parte. Cu aceastǎ piesǎ artista începe sǎ construiascǎ primul sǎu album, unul care va conţine exclusiv producţii în limba romȃnǎ, iar compoziţiile vor fi reflecţii ale Marei, bucǎţi de adevǎr din viaţa ei.
Melodia “Urǎsc cǎ te iubesc prea mult” este însoţitǎ de videoclip, produs de Lanoy Records şi Live Artist. Acesta vine la pachet cu o sesiune foto realizatǎ de Ziavey, care ne lasǎ sǎ o descoperim mai bine pe Mara, o combinaţie de adevǎr spus în faţǎ şi senzualitate misterioasǎ.
Mara este pe val, întreţine atenţia publicului venind cu producţii actuale, în super trend şi nu lasǎ fanii în aşteptare. O vei iubi maxim pe interpretǎ şi vei adora cu siguranţǎ piesa “Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”. Dai play, dai share şi te abonezi la canalul de Youtube “Mara Georgescu”, ca sǎ fii la curent în timp real cu superpiesele solistei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata