in ,

Mama Biancăi Drăgușanu, îngrozită de Alex Bodi: ”Este agresiv cu fiica mea!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o perioadă mai dificilă în relația lor, existând în permanență discuții controversate și certuri aprinse între ei, evenimente ce le-au afectat relația. De asemenea, mama Biancăi ar fi discutat despre agresiunile pe care fiica ei le suportă din partea lui Alex Bodi.

Mama Biancăi Drăgușanu a dat cărțile pe față! Acuzațiile aduse la adresa ginerelui său

”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri”, ar fi dezvăluit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii.

„S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo… Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație”, a declarat o sursă pentru Cancan.

Certurile dintre ei doi au avut loc atunci când Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, i-ar fi adus câteva reproșuri. Atunci bărbatul s-ar fi înfuriat extrem de tare, ar fi înjurat și ar fi vrut să o lovească pe soacra sa. În plus, Bianca Drăgușanu a avut o aniversare tristă, după ce a postat pe Instagram o fotografie sexy. Acela a fost momentul în care Alex Bodi a devenit extrem de gelos.

”Situația este în felul următor. Eu tot încerc, de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, a declarat Bianca.

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: viva.ro, wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te apropii de vârsta maturității? Uite ce produse cosmetice ar tebui să schimbi în trusa ta

Mario Fresh de la Asia Express și fiica Andreei Esca, pe punctul de a se despărți? Ce i-a făcut pe cei doi să se îndepărteze unul de celălalt