Mahalo, TwoWorldsApart si Thutmose lanseaza „Feelin’ Down” – oda pentru persoana iubita

Mahalo, TwoWorldsApart and Thutmose lansează, sub îndrumarea Armada, „Feelin’ Down”, o piesă asemeni unei ode către acea persoană specială care te poate scoate din orice impediment și care, în cele din urmă, te ajută să privești din nou cu optimism către viitor.
„Feelin’ Down” este o piesă care combină ritmurile dance cu versurile sensibile, asemeni unei poezii dedicate persoanei iubite.
Mahalo a lucrat la această piesă împreună cu duoul din Berlin TwoWorldsApart și cu Thutmose, cântăreț și compozitor nominalizat la Grammy. Astfel, această piesă este capabilă să ridice starea de spirit a celor care o ascultă, asigurând, în același timp, prin intermediul ritmurilor vibrante, un ring de dans complet plin.
Originar de pe țărmurile din Hawai, Mahalo s-a stabilit în California de Sud, unde a reușit rapid să își creeze un nume ca unul dintre cei mai importanți artiști de pe scena gloablă a muzicii dance. Prin intermediul pieselor care schimbă paradigma și aduc elemente unice, Mahalo a reușit să obțină sprijinul unora dintre cei mai mari DJ, producători și compozitori. De asemenea, acesta a fost prezent la unele dintre cele mai importante festivaluri din America de Nord, printre care Electric Daisy Carnival, Groove Cruise, Nocturnal Wonderland și Countdown.
TwoWorldsApart este un duo originar din Berlin, care adună aproximativ 400.000 de ascultători, lunar, pe Spotify. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale TwoWorldsApart sunt: „Like Mmh”, cu peste 12 milioane de streamuri, „Shadows”, cu peste 4,7 milioane de streamuri, și „Eclipse”, cu peste 3,9 milioane de streamuri.
Născut în Lagos, Nigeria, Thutmose s-a mutat în Brooklyn când avea 9 ani. După ce freestyle-ul său pentru piesa „Humble”, de Kendrick Lamar, a devenit viral, Thutmose a fost invitat în tuneru alături de Billie Eilish. Prin intermediul stilului său eclectic și al melodiilor captivante, Thutmose și-a găsit locul în industrie. Mai mult, acesta este singurul artist independent care a fost nominalizat la Grammy.
CREDITE
Mahalo x TwoWorldsApart feat. Thutmose – Feelin’ Down
Produced by Mahalo, TwoWorldsApart & Cat Lewis
Composed by Nick Isaacs, Cat Lewis, Ben Walter, Arne Behnfeldt & Umar Ibrahim
Lyrics written by Nick Isaacs, Cat Lewis & Umar Ibrahim
Lyrics performed by Thutmose
Labels: Armada Music B.V./ Roton Music
© & (P) 2023 ARMADA MUSIC B.V.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata