Mădălina Coca revine cu o nouă piesă, un featuring cu DJ Enka

În luna septembrie, Mădălina Coca a lansat primul ei single, „Lume, Lume”, care a fost foarte bine primit și așteptat de fanii și urmăritorii ei. Artista revine cu o nouă piesă, „Survivor”, pe care a compus-o și a scris-o pe timpul perioadei de izolare.
Producția muzicală a melodiei a fost realizată în colaborare cu Encarna Gomez, cunoscută sub numele de DJ Enka, producător și DJ spaniol, și este lansată de renumita casă de discuri spaniolă, Blanco y Negro Music.
Mădălina a cunoscut-o pe DJ Enka la un concert pe care artista l-a susținut anul trecut în regiunea Catalunia, Spania. Încă de la început, cele două au avut o chimie extraordinară, iar peste câteva luni de la întâlnire, DJ Enka i-a propus Mădălinei să lucreze la o piesă împreună.

Aveam deja o bază instrumentală și câteva idei începute. Având amândouă multe proiecte în curs, era difícil să găsim timpul necesar pentru a finaliza acele idei. Însă perioada izolării a pus în stand-by multe dintre planuri și a fost, totodată, un prilej pentru mine de a petrece timp singură, cu gândurile mele, și de a mă reconecta cu mine însămi prin intermediul muzicii. A fost ca o revelație, un moment de inspirație. Într-o zi, m-am așezat la pian și am început să fredonez o melodie. Pe măsură ce orele și zilele treceau, linia melodică începea să prindă contur, ca mai apoi gândurile și sentimentele să se aștearnă pe hârtie. A fost unul dintre momentele fascinante din viața mea!”, a mărturisit Mădălina Coca, finalistă în cadrul concursului Vocea României din 2018.

madalina-coca
madalina-coca

Așa a luat naștere piesa „Survivor”, care reprezintă un îndemn de a rămâne puternici și încrezători că totul va fi bine, că „spectacolul” vieții va continua, artista comparând viața cu o piesă de teatru.
„Fiecare dintre noi trebuie să fie conștient că are capacitatea și puterea lăuntrică de a trece peste orice încercare și de a surmonta orice obstacol al vieții, oricât de greu ar fi el. Speranța moare ultima!”, a mai completat Mădălina. „Simfonia vieții noastre este deja scrisă, trebuie doar să învațăm să o ascultăm”, mai spun versurile scrise de artistă.
Videoclipul piesei a fost realizat și regizat de către VisionGyz (Gabriel Ioan Zidaru) și Gingo Visual (Sergi Pallàs), fiind filmat atât în Romania, cât și pe meleagurile Spaniei. Mădălina întruchipează în videoclip o femeie razboinică și supraviețuitoare.
După experiența memorabilă de la Vocea României din anul 2018, Mădălina a decis să revină în România, după 10 ani în care a trăit la Paris. Pasiunea sa pentru muzică și dorul de țară au fost mai puternice și au determinat-o să ia această decizie și să se implice total în domeniul pe care-l iubește.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata