Luisa Teodorescu, un exemplu pentru tinerii artiști

Luisa Teodorescu este un copil deosebit. Modestă și conectată la realitate, matură și plină de inițiativă, Luisa este un copil de 10 ani care, deși ar putea să povestească cu lux de amănunte experiențele din Dubai, Turcia și alte țări pe care alți copii nici nu le visează, trece rapid prin ele enumerandu-le și menționând faptul că modellingul este una dintre pasiunile ei pe moment, dar visul ei este să devină medic pediatru! Urmăriți în cele ce urmează un interviu plin de sinceritate și de răspunsuri la care nu ne așteptam! Succes, Luisa, în continuare și să rămâi așa!

Bravonet: Cum e viața de model la 10 ani?
Luisa Teodorescu: Este foarte frumoasă, îmi place să fiu pe scena, în lumina reflectoarelor, în centrul atenției!

Când ai început pregătirea și în ce a constat ea?
Am început în 2019 după ce mami a aplicat cu poza mea la un casting unde am fost acceptată! De atunci particip la concursuri naționale și internaționale, ședințe foto, diferite proiecte, casting-uri, reclame… tot ce mă poate promova!

Unde faci cursuri și care este trainerul care te-a marcat?
Acum fac parte din agenția It Kids Art School & modelling agency by Cătălina Buzdun, căreia îi mulțumesc din suflet! Înainte am urmat cursuri cu Iolanda Decă, un trainer minunat! Iar începutul a fost cu Beatrice Lianda Dinu!

modelLuisa Teodorescu
modelLuisa Teodorescu

Înțeleg că ești un model internațional, care la vârsta ta, a reușit performanta de a câstiga mai multe concursuri internaționale de modelling și talente. Povestește-ne parcursul.
Am participat la atât de multe concursuri, că nu știu pe care să le amintesc: World Championships of Performing Arts, unde am câștigat medalia de bronz la modelling și cea de argint la canto! Un alt concurs internațional: Future Fashion Faces World Kids 2021 Turcia, unde am câștigat Winner pe categoria de vârstă! Angel Beauty internațional beauty & fashion contest, unde de asemenea am câștigat locul 1 și multe altele! Aș putea povesti o jumătate de zi…

Și cum se desfășoară aceste concursuri? Înțeleg că recent ai câștigat și la Little miss & mister Galaxy. Există o finală internațională? Vei participa și acolo?
La toate concursurile sunt ore de repetiții, zile la rând ca totul să fie perfect pe scenă! La ultimul concurs: Little Miss&Mister Galaxy am câștigat Best talent! Va fi o finală în Bulgaria, la care voi participa și sper din suflet să mă întorc cu un titlu vrednic pt experiența mea!

Luisa-Teodorescu
Luisa-Teodorescu

Ce te reprezintă? Care crezi tu că e atuul tău cel mai mare? Cea mai mare calitate?
Sunt naturală, sunt veselă, expresivă și ador ceea ce fac!

Cum îți vei pune aceste calități în valoare? Etapa internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele?
Etapa internațională are mai multe probe pt care mă pregătesc zilnic și încerc să devin o variantă și mai bună!

Ce pasiuni ai și cum îți petreci timpul liber?
Cea mai mare pasiune a mea este dansul, fac dansuri în cadrul școlii Fabis Art School din Ploiești, de 7 ani! Fac și canto, am urmat și cursuri de autoapărare, actorie…îmi place să merg la înot, pe role, bicicletă și fac multă mișcare în aer liber.

modelil Luisa Teodorescu
modelil Luisa Teodorescu

Care este cel mai mare vis al tău?
Să mă fac remarcată oriunde merg!

Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie?
Nu îmi doresc cariera de model, acum o fac din plăcere, pt dezvoltarea personală, pt plimbările prin lume…dar îmi doresc să devin medic pediatru, iar pt asta învăț foarte bine și mult!!!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata