Lucy Hale din „Pretty Little Liars” implineste 33 de ani

Nativa din Memphis, Tennessee, Hale si-a gasit pasiunea pentru muzica la o varsta tanara si a inceput sa ia lectii de canto la varsta de 9 ani. Pe langa faptul ca nu a mers la o scoala publica, ci a luat lectii acasa, ea s-a inscris la cursuri de actorie, astfel combinandu-si pasiunile: muzica si actoria. A aparut in American Juniors, terminand in primii 5 si devenind o membra a trupei formata dupa emisiune. Acest lucru a facut-o sa decida urmarea unei cariere in entertainment.

Lucy a putut fi vazuta recent in Sorority Wars, jucand alaturi de Courteney Thorne-Smith, in Private Practice si in CSI: Miami. A mai jucat de asemenea in How I met your mother, The O.C., Drake&Josh si in American Family. Filmele Privileged si The Sisterhood of the Traveling Pants 2 au dus-o in locuri ca Santorini, New York si Connecticut. Ea locuieste in Sudul Californiei.

Tot azi s-au nascut

Mihai Bobonete din „Las Fierbinti” si „Vine Politia”, Alin Panc din „Pup-o ma” si „Inima de tigan”, Kevin McHale din „Glee”, Regan Burns din “CSI”, Yasmine Bleeth din “Baywatch” si “Nash Bridges”, Tyler Johnston din “Reuniune de clasa” si “The L World”, Daryl Sabara din “Father of the Pride” si “Roswell”, Phillip Rhys din “Prietenie pe muchie de cutit” si Traylor Howard din “Monk”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata