Lottie Moss a dezvăluit că este pansexuală: „Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează … niciun gen”

Lottie Moss a dezvăluit că este pansexuală într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care le-a găzduit pe Instagram. Modelul răspundea la întrebările celor 320.000 de adepți ai ei când cineva o întreba dacă va ieși vreodată cu o femeie.

„Sunt pansexuală, așa că nu mă deranjează … niciun gen”, a răspuns tânăra de 22 de ani. „Se schimbă gusturile cam și în fiecare zi”, a adăugat ea. „Depinde de cine întâlnesc.”

Moss, a cărei soră mai mare este modelul Kate Moss, s-a întâlnit mai demult cu vedeta din „Made in Chelsea”, Alex Mytton.

În altă parte a întrebărilor și răspunsurilor, modelul a făcut referire la un bărbat cu care ieșise, dar nu a specificat cine era, atunci când a răspuns la o întrebare despre semnificația din spatele tatuajului ei, pe care scrie „Nu este al tău”.

„M-am întâlnit cu un tip și el chiar m-a dat de cap și m-am dus și mi-am făcut un tatuaj „Nu este al tău ”ca să-ți spun că te-am plăcut și acum suntem despărțiți”, a explicat ea.

În greacă, „pan” se traduce prin „toate” și, prin urmare, termenul „pansexual” poate fi înțeles ca o identitate sexuală utilizată pentru a descrie a fi atras de oameni de toate genurile, dincolo de parametrii bărbați-femei.

Mai multe vedete s-au definit ca pansexual în ultimii ani, printre care Kristen Stewart și Miley Cyrus. În iunie, Cara Delevingne a spus că se identifică drept pansexuală.

Vorbind cu Variety, actorul și modelul au explicat că anterior a evitat să folosească etichete pentru a se descrie.

„Ceva este cu mine, mă schimb foarte mult”, a spus ea.

„Mă simt diferită tot timpul. În unele zile, mă simt mai feminină. În unele zile, mă simt mai mult ca un bărbat ”.

În ceea ce privește sexualitatea ei, tânăra de 27 de ani a continuat: „Voi rămâne întotdeauna, cred, pansexuală. „Cu toate acestea, cineva se definește, indiferent dacă este„ ei ”sau„ el ”sau„ ea ”, mă îndrăgostesc de persoană – și asta este. Sunt atrasă de persoană. ”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata