Lorelai Bratu “Misiunea mea este să învăț oamenii să trăiască”

Lorelei Bratu, model plus-size și influncer promovează “normalizarea tipologiilor corporale” plecând de la premisa că “nu pot să mă supăr că oamenilor li se pare ciudat că sunt grasă și apar la televizor sau îmi permit să port o fustă scurtă, sau să mă pozez în chiloți, pentru că ei nu au mai văzut așa ceva și e nevoie de un proces de educare”.

Invitată in cadrul podcastului “My, Myself & My Work” moderat de Andra Pintican, Lorelai Bratu, trecută prin mai multe job-uri în vânzări și PR, s-a lovit de prejudecătiile angajatorilor la interviuri dar și de diversele apelative răutăcioase ale colegiilor “suntem blocați în stadiul de liceeni răutacioși; în momentul în care ești gras dezvolți miștoul de tine și accepți ca prietenii să iti zica așa ca să aparții grupului repectiv”.

Într-o societate care promovează încă body shaming-ul și valorizarea femeile se face “în funcție de cât de frumoasă este sau câte kilograme are”, Lorelai crede în echilibru și în promovarea corectă a realitătii în toată diversitatea ei “Nu îndemn oamenii să facă ce fac eu. Eu pur și simplu sunt un om pe acestă hartă (a vietii), un om care își trăiește viața, având acest corp, fericită cu el si făcând ce face și orice alt om…. Eu nu am spus niciodată că de azi declar <partidul grăsuțelor unite> și de astazi trebuie să fiți grăsuțe ca să fiți fericite”.

LORELEI BRATU. EFECTELE BURNOUT-ULUI NEDEPISTAT LA TIMP | Me, Myself and My Work 33 – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata