Liziera de Lac – casa in mijlocul naturii

Case moderne situate in afara orasului, intr-un cadru natural si ofertant din punct de vedere al facilitatilor – asa poate fi descris complexul rezidential de case Liziera de Lac, situat la numai 15 minute de Bucuresti. Persoanele care vor sa se mute in mijlocul naturii vor gasi in acest complex locuinte construite in raport cu nevoile societatii moderne, unde domina nevoia de liniste si totodata dorinta de a fi aproape de facilitatile urbane.

In ceea ce priveste pretul casei, Liziera de Lac propune un catalog variat de locuinte ce se disting prin suprafata utila si numarul de camere, acestea fiind si criteriile principale de care se tine cont in stabilirea pretului.

Case langa lac si padure

Cine nu si-ar dori sa iasa din casa si la doar cativa pasi sa aiba lacul si padurea verde? Multi vor sa locuiasca intr-un astfel de cadru, departe de zgomotul si agitatia urbana. Deseori, tendinta celor care au trait dintotdeauna la oras mare este de a se retrage la un moment dat, atunci cand isi intemeiaza o familie sau cand vor pur si simplu sa se stabileasca intr-un loc linistit, aproape de natura.

Lacul si padurea creeaza un spatiu prielnic relaxarii, dezvoltarii personale si redescoperirii sinelui. In schimb, in mijlocul orasului, unde ritmul este alert, conturarea unui stil de viata echilibrat poate fi o reala provocare.

Daca orasul consuma energia oamenilor, din cauza traficului, aglomeratiei si poluarii, natura face exact opusul: contribuie la reincarcarea bateriilor, la detasarea de stres si la pastrarea unei stari de spirit mai bune.

Plimbarile lungi pe malul lacului pot fi remediul ideal pentru relaxarea dupa o zi lunga de munca, fiind totodata un prilej de petrecere a unor momente speciale impreuna cu familia. Liziera de Lac ofera posibilitatea celor care locuiesc in acest microunivers sa se bucure oricand de astfel de plimbari, tocmai pentru ca locuintele sunt situate langa lac si padure. Mai mult de jumatate din acest complex este reprezentat de spatii verzi.

Facilitati urbane in mijlocul naturii

Liziera de Lac este un complex de case aflat langa Bucuresti, construit cu scopul de a aduce intr-un singur loc avantajele unui stil de viata linistit si echilibrat cu nevoile firesti ale omului modern. Oricat de mult ar vrea sa petreaca timp in natura, acesta trebuie sa se deplaseze in oras pentru studii, lucru sau alte activitati. Cei care trebuie sa ajunga in capitala pot merge cu masina sau cu microbuzele Liziera de Lac.

Complexul reuneste o multitudine de facilitati urbane, ceea ce reduce nevoia de deplasare in capitala pentru satisfacerea unor nevoi, cum ar fi cumparaturile sau rezolvarea anumitor urgente medicale. Pe langa spatii comerciale, farmacie si acces la servicii medicale de baza, locuitorii din complex au la doar cativa pasi de casa terenuri sportive, piscina, statii de incarcare auto electrice si chiar gradinita.

Adaptat la nevoile curente ale oamenilor de orice varsta, complexul de case situat langa Bucuresti mai vine cu o facilitate specific urbana: un community-hub, unde locuitorii pot merge fie pentru a se relaxa la o cafea sau un ceai, fie pentru a fi productivi si a lucra intr-un spatiu linistit. In contextul in care munca de acasa a castigat teren in fata activitatii la birou, existenta in apropiere a unui astfel de hub devine un avantaj important pentru cei care vor sa locuiasca la casa.

Daca iti doresti o casa in mijlocul naturii si in acelasi timp acces la facilitati specifice orasului, consulta catalogul Liziera de Lac, unde vei gasi o locuinta potrivita pentru tine si familia ta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata