Lista finalistilor sezonului 13 Romanii au talent este completa! Ultima semifinala a fost lider absolut de audienta

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! Aseară, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon. Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna viitoare.

 

Dacă săptămâna trecută Bianca Avram și Oleg Spînu au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți concurenți li s-au alăturat: Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 12 mai: Olya și Valera, Taheira Sașa, Sara Piliego, Sandip Brahamin și Eduard Dragu. Acestora, li s-a adăugat și Carina Veghiu care a primit un wild card din partea celor patru jurați.

 

Ultima semifinală live a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.6 puncte de rating și 29.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.7 puncte de audiență și 14.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:24 peste 2.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul #magic.

 

Ediția le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi, Andra, Dragoș și Mihai s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-a recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor. Seara a fost întregită de Ana Ca de fiecare dată, reprezentațiile de acrobație, dans, muzică și magie s-au completat perfect și le-au oferit celor de acasă un final de săptămână de neuitat.

Vinerea viitoare, show-ul #magic ajunge la marea finală! ! 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct pe PRO TV și VOYO.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata