Lili Sandu a dezvăluit ce sex are viitorul ei copil!

Lili Sandu este pe cale să devină mămică pentru prima oară, iar după ce a rămas însărcinată, vedeta nu-și mai încape în piele de fericire, fiind extrem de nerăbdătoare să își țină pruncul în brațe.

În cadrul unui vlog făcut public pe canalul ei de YouTube, vedeta a mărturisit care este sexul copilului. Lili și logodnicul ei, Silviu Tolu, vor deveni părinții unui băiețel.

„Nu cred că mai are un rost să spun că acest băieţel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aş fi dorit să fie fetiţă pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetiţele sunt ataşate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingaşe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu ştie exact de ce este un băieţel şi vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima şi sufletul meu”, a mărturisit Lili Sandu, conform Spynews.

Lili Sandu a dezvăluit că urmează să devină mamă la începutul anului

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost uşor. Când am văzut la ecograf bebeluşul, am simţit atât de multă fericire, încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ţine în braţe oare cum mă voi simţi”, a spus Lili, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, precizând totodată că a rămas însărcinată pe cale naturală.

În cadrul unei postări făcute publice pe blogul personal, Lili Sandu a povestit cât i-a fost de greu să rămână însărcinată:

„ -Domnule doctor, care sunt şansele să rămân însărcinată natural?” „ -Aş zice 1 la 100…” „Era o zi rece şi înnorată de noiembrie – exact cum mă simţeam şi eu atunci când am ieşit din clinică. Aveam atât de multe nedumeriri şi întrebări: “De ce tocmai noi?”, “Există cumva un criteriu prin care sunt aleşi cei care nu pot procreea natural?”, “De ce alţii care nici măcar nu-şi doresc să aibă un copil sunt binecuvântaţi şi noi nu?”, “Doamne, cu ce am greşit? “, îşi începe Lili Sandu povestea.

„Analize peste analize, lacrimi si nedumerire. Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stări şi sentimente de la întrebările de genul: ‘- Posibil să fie nevoie de un donator, aţi fi pregatiti?, ‘ – Cuuum? Cum naiba să mă întrebi aşa ceva, cum să fim pregătiţi sa creştem un copil care are o informaţie genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”

Cu toate că a trecut prin clipe foarte grele, nu și-a pierdut o clipă speranța:

„Ştiţi proverbul ‘Viaţa bate filmul‘? În dimineaţa zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână plângeam de fericire, mulţumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu şi Silviu îl primisem în dar”, a dezvăluit Lili Sandu.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: okmagazine.ro, impact.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata