Lidia Buble a fost jefuită! Artista explică la “Teo Show”, în această duminică, cum a rămas fără aproape 20.000 de Euro

 Într-o ediție incendiară a emisiunii „Teo Show”, difuzată duminica aceasta la Kanal D, artista Lidia Buble a dezvăluit detalii cutremurătoare despre un incident nefericit. Lidia Buble a fost victima unui jaf, suferind astfel o pierdere de aproape 20.000 de Euro.

 În timpul interviului acordat lui Teo Trandafir, Lidia Buble a mărturisit că a fost fost victima unui jaf, în urma caruia i-au fost sustrase două genți. Valiza sa a fost ruptă și spartă, iar printre lucrurile pierdute se aflau și accesorii prețioase, printre care și diamante. Deși poliția a intervenit prompt, obiectele furate nu au putut fi recuperate.

Mi s-au furat doua genti. Valiza a fost ruptă, spartă. Aveam si accesorii, printre care diamante. Zici ca mi s-a rupt sufletul. N-am reusit să recuperez nimic, a venit politia si a luat amprente…”, marturiseste Lidia Buble.

În plus, Lidia Buble a mai dezvăluit că a fost victima unui incident similar în timpul unei vacanțe din Italia; atunci i-a fost furată o geantă cu o valoare similară celorlalte două.

In ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă, care valora cât celelalte două”, continuă artista.

Nu ratați, duminica aceasta, de la 10:00, dezvăluirile Lidiei Buble, într-o ediție incendiară a emisiunii “Teo Show”, difuzată la Kanal D!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata