Lia Bugnar și Maria Buză, primele declarații după eliminarea lor din competiția Asia Express

Lia Bugnar și Maria Buză de la Asia Express au ajuns din nefericire în cursa pentru ultima șansă. Din păcate însă, ancora a fost roșie, ceea ce a însemnat că cele două prietene au părăsit competiția.

Adda și Cătălin Rizea alături de Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, dar și de echipa formată din Lia Bugnar și Maria Buză au fost cele trei echipe care au ajuns la cursa pentru ultima șansă. Acest lucru înseamnă că cele trei echipe s-au întrecut pentru a ajunge pe primele două poziții, pentru că cea de-a treia reprezenta riscul de eliminare. Au ajuns la Gina Pistol în ordinea enumerată mai sus, după ce au trecut prin mai multe probe foarte dificile și obositoare: de la aruncat cu sulița până la curățat și plantat orez.

Fiecare echipă dintre cele trei au dat tot ce au avut mai bun, însă din nefericire, acestea sunt regulile concursului și anume, ultima echipă se salvează doar în urma unei ancore verzi și este eliminată dacă ancora este roșie, motiv pentru care, Lia și Maria au fost eliminate.

„Ne simțeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziții. Nu știam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munți, a fost îngrozitoare pentru toată lumea. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roșie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase și pe alea rele să le lăsăm aici”, a declarat Maria Buză.

„N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult, din prima până în ultima clipă. La Asia Express lucrurile se mai și termină. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici. Și a fost foarte frumos. A fost o perioadă complet țăcănită. Mie mi-a adus o grămadă de informații despre cât pot să duc și cât nu pot să duc. Cred că a fost investiția cea mai bună pe care o puteam face în prietenia noastră”, a susținut la rândul ei și Lia Bugnar.

Maria a fost profund afectată de eliminarea ei și a coechipierei sale întrucât nu și-a putut stăpâni lacrimile. Cu toate acestea, și-a găsit puterea să mai facă o ultimă glumă:

„Am stat îndeajuns să enervăm pe toți. Nu chiar pe toți, nu am vrut, dacă a fost să fie, asta e”

Asia Express merge mai departe cu cele șase echipe rămase: Adda și Cătălin, Ștefania și Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, frații Ristei.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: cancan.ro, impact.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata