Leya D: „Consider ca fiecare experienta te face mai puternic si mai responsabil”

LEYA D. pe numele ei adevarat, Denisa Elena Anghelache, este solista pop-dance care a cucerit inima publicului cu vocea ei de soprana de o sensibilitate aparte si cu un timbru rafinat care-ti atinge sufletul de la primele tonuri precum briza linistita a marii.

leya d
leya d

Fosta concurenta X Factor in 2014 si cu experienta castigata in anii in care a facut parte dintr-o trupa de mare succes, de trei fete, Leya D. s-a impus in industria muzicala romaneasca cu melodii de top precum Am 1000 de motive, Karma, Right now si Am nevoie de tine, single-uri semnate la tandemul de succes de case de discuri Cat Music-Voices Media. Aparitiile la emisiuni de divertisment tv dar si concertele sustinute in majoritatea localitatilor din tara, au propulsat-o in topul solistelor cerute la concertele  organizatorilor de evenimente artistice .   

leya d solista
leya d solista

„ Pe langa faptul ca scena este “Acasa “in studio, ma regasesc atunci cand compun piese pentru diversi artisti. Am ajuns la maturitatea la care simt si inteleg muzica in alt mod si o pot trasmite mai departe prin creatiile si emotiile pe care le traiesc in fiecare zi. Dincolo de faima ,muzica e un stil de viata care trebuie exploatat si inteles. Daca nu intelegi ceea ce canti , atunci oamenii nu vor intelege nici ei ceea ce vrei sa le transmiti. Vocea, tonul si prezenta in piesa fac totul. Perioada aceasta prin care trecem cu totii mi-a dat timp de gandire , am ajuns sa cunosc unele reactii si emotii pe care nu le experimentasem pana acum. Consider ca fiecare experienta te face mai puternic si mai responsabil”, spune Leya D. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata